Header background
  • Direct
  • Dus-Întors
Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Iaşi până la Sighetu Marmaţiei

Starting from
69,90 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Sighetu Marmaţiei

Descoperă

Călătoria dvs. de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei. Însă în medie veți plăti în jur de 110,80 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 69,90 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Iaşi la Sighetu Marmaţiei transport tren

Cel mai bun preț 69,90 RON
Durata călătoriei 18 h 12 min
Călătorii pe zi 10
Prima plecare 09:05
Ultima plecare 22:06
Distanța 291 km
Plecare Iaşi
Sosire Sighetu Marmaţiei
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
10
Transportatori
1
Prețul minim
69,90 RON
Prețul maxim
171,20 RON

Iaşi - Sighetu Marmaţiei

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

84 RON

Data
Vineri 24 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Remiza T. Socola h - Sighetu Marmației
19:06 - 21:29
CFR Călători
26h 23min
2 schimbări
CO2: 0.84kg
Cel mai ieftin

Cât durează să ajung de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei cu trenul?

Călătoria între Iaşi și Sighetu Marmaţiei cu trenul durează de obicei 18 h 12 min pentru a acoperi o distanță de 292 km. Cea mai scurtă călătorie de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei vă va duce 10 h 33 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Sighetu Marmaţiei, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei la 09:05. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 22:06. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei?

Veți putea pleca din Iaşi folosind stații precum Remiza T. Socola H, Nicolina și Iași. Acestea vă conectează cu stații care includ Sighetu Marmației din Sighetu Marmaţiei. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Iaşi, fie în Sighetu Marmaţiei, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Iaşi spre Sighetu Marmaţiei?

Numărul exact al călătoriilor de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 10 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 10 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Iaşi la Sighetu Marmaţiei variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 10 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
136 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback