Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Ilva Mică până la Constanţa

Starting from
109,80 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Călătoria de la Ilva Mică la Constanţa cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Ilva Mică la Constanţa? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Ilva Mică la Constanţa?

Când călătoriți de la Ilva Mică la Constanţa, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 150,07 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 109,80 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Ilva Mică la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 109,80 RON
Durata călătoriei 15 h 57 min
Călătorii pe zi 8
Prima plecare 04:12
Ultima plecare 00:46
Distanța 466 km
Plecare Ilva Mică
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, CFR Călători

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
8
Transportatori
1
Prețul minim
109,80 RON
Prețul maxim
191,35 RON

Ilva Mică - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

122,25 RON

Data
Miercuri 11 Mai 2022
CFR Călători-logo
Ilva Mică - Constanța
03:57 - 20:51
CFR Călători
16h 54min
2 schimbări
CO2: 1.34kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Ilva Mică la Constanţa cu trenul?

Călătoria între Ilva Mică și Constanţa este lungă de vreo 466 km și de obicei durează aproximativ 15 h 57 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 12 h 34 min. Dacă încercați să ajungeți de la Ilva Mică la Constanţa cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Ilva Mică la Constanţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Ilva Mică la Constanţa, care de obicei este la 04:12. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 00:46. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Când călătoresc de la Ilva Mică la Constanţa cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Ilva Mică, stațiile de plecare includ Ilva Mică. Când veți sosi în Constanţa, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Constanța. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Ilva Mică la Constanţa?

Ruta de la Ilva Mică la Constanţa este deservită de furnizori care includ CFR Călători. De la această listă de furnizori de transport, există până la 10 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Ilva Mică de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Ilva Mică la Constanţa, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 8 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
213 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback