Gasiți un tren de la Jette până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 11,41RON
Durata călătoriei 31 min
Călătorii pe zi 81
Prima plecare: 00:17
Ultima plecare: 23:59
Distanța 3km

bilete de tren ieftine de la Jette pe virail Bruxelles.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Jette pentru a Bruxelles?

Pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, vă puteți baza pe SNCB, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Cât costă biletele de tren de la Jette la Bruxelles?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Jette la Bruxelles ultimul de 2,40 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Jette pentru a putea fi în jur de Bruxelles 2,40 RON.

Trenuri din Jette spre Bruxelles


Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

Stații care servesc linia de cale ferată Jette - Bruxelles?

Puteți lua trenul spre Jette, STATION JETTE/GARE DE JETTE [STIB/MIVB] și EUGENE TOUSSAINT [STIB/MIVB] la Bruxelles, care ajunge la Brux.-/ Brus-Centr. și CENTRAAL STATION/GARE CENTRALE [STIB/MIVB].

Cât timp va dura de la Jette te la cu trenul și Bruxelles atunci când fac trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 18 minute Bruxelles ultimul, dar, în medie, este nevoie de 32 minute. Primul tren indreptat spre Bruxelles ultimul la 00:11, în timp ce ultima părăsește Jette la 06:11.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another