Gasiți un tren de la Jette până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 11,69 RON
Durata călătoriei 35 min
Călătorii pe zi 392
Prima plecare 01:17
Ultima plecare 00:48
Distanța 3 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Jette la Bruxelles.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Bruxelles. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Jette la Bruxelles, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât costă biletele de tren de la Jette la Bruxelles?

În medie, bilete de tren de la Jette la 12,18 RON de cost Bruxelles, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 11,69 RON.

Ce companii de turism de la Jette cu trenul până la Bruxelles?

Pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, vă puteți baza pe SNCB, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Trenuri din Jette spre Bruxelles

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Jette la Bruxelles programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 min Bruxelles ultimul, dar, în medie, este nevoie de 35 min. Primul tren indreptat spre Bruxelles ultimul la 01:17, în timp ce ultima părăsește Jette la 00:48.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Jette și Bruxelles?

Trenurile spre pot pleca din Bruxelles ultimul STATION JETTE/GARE DE JETTE [STIB/MIVB], EUGENE TOUSSAINT [STIB/MIVB] și Jette și să ajungă la SIMONIS [STIB/MIVB], ELISABETHPARK/PARC ELISABETH [STIB/MIVB], BOCKSTAEL [STIB/MIVB], STATION BOCKSTAEL/GARE DE BOCKSTAEL [STIB/MIVB], KRUIDTUIN/BOTANIQUE [STIB/MIVB], MEISER [STIB/MIVB], Brux.-/ Brus-Centr., Brux./Brus.-Schuman, Etterbeek, Meiser, Delta, Simonis, Bockstael, Mérode/Merode, MERODE [STIB/MIVB], CONGRES [STIB/MIVB], DELTA [STIB/MIVB], SCHUMAN [STIB/MIVB], Brussel Sint-Jan [De Lijn], WATERMAAL STATION/WATERMAEL GARE [STIB/MIVB] și HANKAR [STIB/MIVB].

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt