Gasiți un tren de la Jibou până la Baia Mare

Începe de la
9 RON
Descoperă

Partenerii noștri

Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.

references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Azi

Descoperă

Mâine

Descoperă

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Jibou la Baia Mare cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Jibou la Baia Mare. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât costă să ajung de la Jibou la Baia Mare cu trenul?

Când călătoriți de la Jibou la Baia Mare, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 13,93 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 7,22 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Rezumatul călătoriei cu Tren

Călătoria de la Jibou la Baia Mare de la Train este de 50 km și durează 1 h 9 min. Există conexiuni pe zi, cu prima plecare la 06:58 și ultima la 00:19. Este posibil să călătoriți de la Jibou la Baia Mare cu Train pentru doar 7,22 RON sau până la 22,06 RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este .

Cel mai bun preț 7,22 RON
Durata călătoriei 1 h 9 min
Conexiune pe zi 9
Cel mai mic pret 7,22 RON
Cel mai mare preț 22,06 RON
Prima Plecare 06:58
Ultima Plecare 00:19
Distanţă 50 km
Plecare Jibou
Sosire Baia Mare
Transportatori Infofer, Autogari,

Tren Bilete de la Jibou la Baia Mare

  Feb 03
  Detalii
  Feb 04
  Detalii
  Feb 05
  Detalii
  -2°
  Feb 06
  Detalii
  -4°
  Feb 07
  Detalii
  -4°
  Feb 08
  Detalii
  -4°
  Feb 09
  Detalii
  -4°
  Feb 10
  Detalii
  -4°
  Feb 11
  Detalii
  -2°
  Feb 12
  Detalii
  Feb 13
  Detalii
  Feb 14
  Detalii
  Feb 15
  Detalii
  Feb 16
  Detalii
  Feb 17
  Detalii
Departure date
Friday,Feb 03 2023

Cel mai bun moment pentru a rezerva Jibou - Baia Mare Excursie

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Jibou la Baia Mare Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
14.535kg
Tren
0.714kg
Autobuz
3.468kg
Mașină
2.499kg

Cazari care s-ar putea să vă placă în Baia Mare

Indisponibil

Nu a fost găsită nicio cazare la locația selectată pentru astăzi.

Folosim acest feedback pentru a ne îmbunătăți produsele

întrebări frecvente

Cât timp va dura să merg de la Jibou la Baia Mare cu trenul?

Distanța dintre Jibou și Baia Mare este în jur de 51 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 1 h 9 min. Totuși, cele mai rapide rute între Jibou și Baia Mare durează 57 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Jibou la Baia Mare?

Prima călătorie a zilei pornește de la Jibou la 06:58. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 00:19. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Jibou și Baia Mare. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Jibou laBaia Mare?

Veți putea pleca din Jibou folosind stații precum Jibou. Acestea vă conectează cu stații care includ Baia Mare din Baia Mare. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Jibou, fie în Baia Mare, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii zilnice există de la Jibou la Baia Mare?

Dacă vreți să ajungeți de la Jibou la Baia Mare, puteți călători cu furnizori precum Infofer, Cfr Călători și Interregional Călători. Veți găsi un număr maxim de 10 plecări pe zi. În medie, sunt 9 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 9 călătorii directe între Jibou și Baia Mare. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback