Train Illustration

Gasiți un tren de la Jimbolia până la București

Starting from
34,80 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria de la Jimbolia la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Jimbolia la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Jimbolia la București cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Jimbolia la București. Însă în medie veți plăti în jur de 130,31 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 34,80 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Jimbolia la București transport tren

Cel mai bun preț 34,80 RON
Durata călătoriei 14 h 59 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 07:55
Ultima plecare 17:52
Distanța 449 km
Plecare Jimbolia
Sosire București
Transportatori Infofer, Autogari,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
18
Transportatori
2
Prețul minim
34,80 RON
Prețul maxim
179,70 RON

Jimbolia - București

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

34,80 RON

Data
Marți 2 August 2022
Regio Călători-logo
Jimbolia - București Băneasa
12:45 - 04:44
Regio Călători
15h 59min
2 schimbări
CO2: 1.29kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Jimbolia la București cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Jimbolia la București, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Jimbolia și București vor termina călătoria în 10 h 43 min. În medie, vă va lua cam 14 h 59 min pentru a parcurge 449 km între Jimbolia și București.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Jimbolia la București?

Prima călătorie a zilei pornește de la Jimbolia la 07:55. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 17:52. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Jimbolia și București. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Jimbolia la București?

Puteți pleca din Jimbolia la stații precum Jimbolia și Clarii Vii Hc. La finalul călătoriei, veți putea sosi în București la următoarele stații: București Băneasa, București Obor și București Nord. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Jimbolia și București. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Jimbolia spre București?

Veți putea să călătoriți de la Jimbolia la București folosind companii precum Infofer și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 18 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 18 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Jimbolia la București folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Jimbolia la București în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 18 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback