Tren Karlsruhe - Köln prețuri de la 72,81RON

Începe de la
72,81RON
Descoperă

Karlsruhe la Köln de la tren

Călătoria de la Karlsruhe la Köln de la tren este de 237,7 km și durează 1 h 57 min. Există 658 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:19 și ultima la 23:02. Este posibil să călătoriți de la Karlsruhe la Köln cu tren pentru doar 72,81RON sau până la 297,58RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 72,81RON.

Cel mai bun preț 72,81RON
Durata călătoriei 1 h 57 min
Conexiune pe zi 658
Cel mai mic pret 72,81RON
Cel mai mare preț 297,58RON
Prima Plecare 01:19
Ultima Plecare 23:02
Distanţă 237,7 km
Plecare Karlsruhe
Sosire Köln
Transportatori DB - Regional Express, SWEG Bahn Stuttgart,

Tren Bilete de la Karlsruhe la Köln

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  22°
  Oct 01
  Detalii
  24°
  Oct 02
  72,81RON
  25°
  Oct 03
  Detalii
  25°
  Oct 04
  Detalii
  17°
  Oct 05
  Detalii
  18°
  Oct 06
  Detalii
  19°
  Oct 07
  Detalii
  21°
  Oct 08
  Detalii
  21°
  Oct 09
  Detalii
  20°
  Oct 10
  Detalii
  17°
  Oct 11
  Detalii
  19°
  Oct 12
  Detalii
  19°
  Oct 13
  Detalii
  20°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Călătoria dvs. de la Karlsruhe la Köln cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Karlsruhe la Köln? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Karlsruhe la Köln, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Karlsruhe la Köln?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Karlsruhe la Köln costă 63,03RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 206,30RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Karlsruhe la Köln.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Karlsruhe la Köln

 
Sep 29
Vineri
25°
Detalii
Detalii
Sep 30
Sâmbătă
22°
Detalii
Detalii
Oct 01
Duminică
24°
Detalii
Detalii
Oct 02
Luni
25°
72,81RON
87,91RON
Oct 03
Marți
25°
Detalii
Detalii
Oct 04
Miercuri
17°
Detalii
Detalii
Oct 05
Joi
18°
Detalii
Detalii
Bilete ieftine de de la Karlsruhe la Köln
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Karlsruhe la Köln.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Karlsruhe la Köln, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Karlsruhe la Köln.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Karlsruhe la Köln

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Köln cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Köln, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

MittelrheinBahn este o companie regională de trenuri care operează în regiunea Valea Rinului din Germania. Este o subsidiară a Transdev, o companie globală de transport. MittelrheinBahn operează pe mai multe rute, inclusiv pe linia Koblenz-Mainz, pe linia Koblenz-Trier și pe linia Koblenz-Bingen. Trenurile companiei sunt moderne și confortabile, cu facilități precum aer condiționat, Wi-Fi gratuit și toalete la bord. MittelrheinBahn oferă, de asemenea, diverse opțiuni de bilete, inclusiv bilete simple, bilete de o zi și bilete de grup. Compania se angajează să ofere un serviciu fiabil și eficient pasagerilor săi și joacă un rol important în conectarea comunităților din regiunea Văii Rinului.

National Express este o companie multinațională britanică de transport public care operează servicii de autobuz și feroviar în Marea Britanie, Europa, Africa de Nord și America de Nord. Compania a fost fondată în 1972 și are sediul central în Birmingham, Marea Britanie. National Express operează o flotă de peste 1.600 de autobuze, care deservește peste 900 de destinații din Marea Britanie. Compania operează, de asemenea, servicii feroviare în Marea Britanie, inclusiv franciza East Anglia.

TGV inOui, care înlocuiește serviciile TGV tradiționale prin oferirea unui upgrade contemporan, este un serviciu de tren de mare viteză operat de Căile Ferate Naționale Franceze, SNCF, care facilitează explorarea a aproximativ 50 de destinații din țările vecine, cum ar fi Belgia, Germania și Spania. TGV inOUI este conceput pentru a oferi mai mult confort și flexibilitate călătorilor, cu funcții precum scaune spațioase, Wi-Fi și servicii de catering. Conectează marile orașe din Franța și oferă un mod de călătorie rapid, convenabil și confortabil.

Tipuri de bilete și facilități de la Karlsruhe la Köln

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, TGV inOui și DB - InterCity Express (ICE) atunci când călătoriți de la Karlsruhe la Köln.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class (The essentials)

Pentru o călătorie practică și accesibilă, TGV INOUI are două tarife pentru biletele de clasa a doua: The Prems Second, o opțiune accesibilă, și The Second, clasa a doua clasică. Ambele pot fi schimbate și rambursate, în anumite condiții. Biletele Prem’s sunt perfecte dacă sunteți în căutarea celor mai mici prețuri, începând de la doar 15 EUR și disponibile pentru rezervare cu până la 4 luni în avans.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class (The comfort)

Biletele de primă clasă vă duc călătoria la următorul nivel, oferind confort sporit și beneficii exclusive, inclusiv opțiunea de a alege locuri în Zona Liniștită. În plus, acest bilet oferă flexibilitate pentru rezervarea dvs. și oferă beneficii suplimentare pentru funcțiile de clasa a doua.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Business Première (The flexibility)

Business Première oferă avantaje premium, cum ar fi schimburi sau rambursări fără costuri și facilități exclusive, inclusiv Wi-Fi avansat și acces la saloanele Grand Voyageur, toate asigurând în același timp flexibilitate în rezervarea dumneavoastră.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord DB - Regional Express, National Express și EuroCity de la Karlsruhe la Köln
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Karlsruhe la Köln cu tren.
Facilităţi DB - Regional Express National Express EuroCity DB - InterCity Express (ICE) DB - Intercity MittelrheinBahn DB - Regionalbahn TGV inOui
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit
Bagaje

Karlsruhe la Köln Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
1.1kg
Autobuz
7.0kg
Zbor
278.2kg
Mașină
26.8kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Karlsruhe la Köln cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Karlsruhe și Köln sunt 1.1kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Karlsruhe și Köln? Luând trenul între Karlsruhe și Köln veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 277.1kg față de un zbor, 5.9kg față de autobuz și 25.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Karlsruhe la Köln?
Un bilet de tren de la Karlsruhe la Köln este de 170,09RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 72,81RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Karlsruhe la Köln?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Karlsruhe la Köln este de 72,81RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Karlsruhe și Köln cu tren?
Distanța între Karlsruhe și Köln este de 237,7 km.
Cât durează călătoria cu tren între Karlsruhe și Köln?
Călătoria de la Karlsruhe la Köln durează în medie 3 h 5 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 57 min.
Ce companii operează de la Karlsruhe la Köln?
Ruta Karlsruhe - Köln este acoperită de 10 operator(i). Puteți găsi pe Virail, DB - Regional Express, SWEG Bahn Stuttgart, National Express, EuroCity, Go-Ahead Baden-Württemberg, DB - InterCity Express (ICE), DB - Intercity, MittelrheinBahn, DB - Regionalbahn, TGV inOui ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Karlsruhe la Köln?
Ruta de la Karlsruhe la Köln are în medie 658 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Karlsruhe la Köln?
Primul tren de la Karlsruhe la Köln pleacă la orele 01:19. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Karlsruhe la Köln?
Ultimul tren de la Karlsruhe la Köln pleacă la orele 23:02. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Karlsruhe la Köln?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 72,81RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Karlsruhe la Köln?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Karlsruhe pentru a merge la Köln. Puteți merge de la Karlsruhe Hbf, Grötzingen și Karlsruhe-durlach și puteți ajunge la Köln Hbf, Köln Messe/deutz Gl.11-12, Köln, Hbf (breslauer Platz), Cologne Mülheim și Köln, Flughafen.
Câte conexiuni directe merg de la Karlsruhe la Köln?
Există în medie 13 de la Karlsruhe pentru a merge la Köln.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Karlsruhe și Köln?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Karlsruhe și Köln este 1 h 57 min.
Există un tren direct de la Karlsruhe la Köln?
Da, există un tren direct între Karlsruhe și Köln.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Karlsruhe la Köln?
Călătoria cu tren de la Karlsruhe la Köln creează 1.1kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Karlsruhe

Rute populare

Escapade de weekend de la Karlsruhe

Rute internaționale din Karlsruhe și zonele din apropiere

Alte destinații de la Karlsruhe

Principalele rute spre Köln

Alte rute populare