Tren Krefeld - Dortmund prețuri de la 97,24RON

Începe de la
97,24RON
Descoperă

Krefeld la Dortmund de la tren

Călătoria de la Krefeld la Dortmund de la tren este de 64 km și durează 1 h 5 min. Există 447 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:00 și ultima la 00:35. Este posibil să călătoriți de la Krefeld la Dortmund cu tren pentru doar 97,24RON sau până la 191,06RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 97,24RON.

Cel mai bun preț 97,24RON
Durata călătoriei 1 h 5 min
Conexiune pe zi 447
Cel mai mic pret 97,24RON
Cel mai mare preț 191,06RON
Prima Plecare 01:00
Ultima Plecare 00:35
Distanţă 64 km
Plecare Krefeld
Sosire Dortmund
Transportatori Eurobahn, DB - Intercity,

Tren Bilete de la Krefeld la Dortmund

  Sep 29
  Detalii
  19°
  Sep 30
  Detalii
  19°
  Oct 01
  Detalii
  21°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  18°
  Oct 04
  Detalii
  16°
  Oct 05
  Detalii
  14°
  Oct 06
  Detalii
  13°
  Oct 07
  Detalii
  14°
  Oct 08
  Detalii
  17°
  Oct 09
  Detalii
  19°
  Oct 10
  Detalii
  20°
  Oct 11
  97,24RON
  20°
  Oct 12
  Detalii
  18°
  Oct 13
  Detalii
  16°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
19°

Călătoria de la Krefeld la Dortmund cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Krefeld la Dortmund. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Krefeld la Dortmund?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Krefeld la Dortmund costă 63,03RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 117,52RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Krefeld la Dortmund.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Krefeld la Dortmund
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Krefeld la Dortmund.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Krefeld la Dortmund, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Krefeld la Dortmund.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Krefeld la Dortmund

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Dortmund cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Dortmund, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

RheinRuhrBahn este o companie feroviară germană care operează trenuri regionale și suburbane în regiunea metropolitană Rin-Ruhr, care include orașe precum Köln, Düsseldorf și Essen. Compania a fost fondată în 2019 ca un joint venture între compania feroviară germană Deutsche Bahn și compania britanică de transport National Express. RheinRuhrBahn operează pe mai multe linii, inclusiv S-Bahn Rhein-Ruhr, care leagă orașele din regiune între ele și cu zonele învecinate. Compania își propune să ofere servicii de transport fiabile și eficiente locuitorilor și vizitatorilor din regiunea Rin-Ruhr.

VIAS Rail este o companie feroviară belgiană care operează trenuri de pasageri și marfă în Belgia și Țările de Jos. A fost înființată în 2014 ca un joint venture între compania feroviară franceză SNCF și compania feroviară belgiană SNCB. VIAS Rail operează trenuri de mare viteză, trenuri regionale și trenuri de navetiști, precum și servicii de transport feroviar de marfă. Compania își propune să ofere clienților săi soluții de transport sigure, fiabile și durabile. VIAS Rail se angajează să-și reducă impactul asupra mediului, investind în trenuri eficiente din punct de vedere energetic și promovând practici durabile pe parcursul operațiunilor sale.

Eurobahn este o companie feroviară privată care operează în Germania. A fost fondată în 1998 și oferă servicii de tren regional și de navetiști în regiunea Renania de Nord-Westfalia. Eurobahn operează pe mai multe linii, inclusiv S-Bahn Rhein-Ruhr, RB 61 și RB 52. Compania este cunoscută pentru trenurile sale moderne și serviciile de înaltă calitate, inclusiv Wi-Fi gratuit și aer condiționat. Eurobahn este angajată în favoarea durabilității și a implementat mai multe măsuri pentru a-și reduce impactul asupra mediului, cum ar fi utilizarea trenurilor eficiente din punct de vedere energetic și promovarea transportului public ca alternativă la conducere.

National Express este o companie multinațională britanică de transport public care operează servicii de autobuz și feroviar în Marea Britanie, Europa, Africa de Nord și America de Nord. Compania a fost fondată în 1972 și are sediul central în Birmingham, Marea Britanie. National Express operează o flotă de peste 1.600 de autobuze, care deservește peste 900 de destinații din Marea Britanie. Compania operează, de asemenea, servicii feroviare în Marea Britanie, inclusiv franciza East Anglia.

Tipuri de bilete și facilități de la Krefeld la Dortmund

Comparați diferite tipuri de bilete și facilitățile oferite de EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) și DB - Intercity atunci când călătoriți de la Krefeld la Dortmund.

Second Class

Cu trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn, un bilet de clasa a doua vă garantează o călătorie mai accesibilă. Pe tot parcursul călătoriei, puteți accesa facilități de bază, cum ar fi prize electrice, aer condiționat și un cărucior de bar.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Dacă doriți să vă îmbunătățiți experiența de călătorie într-un loc mai liniștit, cu servicii suplimentare, cum ar fi scaune reglabile, mai mult spațiu pentru picioare, serviciu de catering și selecție de locuri, puteți opta pentru biletele de primă clasă în trenurile Eurocity ale Deutsche Bahn.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

Cea de-a doua clasă a Deutshce Bahn asigură o călătorie confortabilă cu aranjamente standard de scaune cu Wi-Fi gratuit, priză și. Pasagerii de clasa a doua pot cumpăra alimente și băuturi din vagonul bar/bistro sau vagonul restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

Călătoria de primă clasă cu Deutsche Bahn oferă o experiență de lux, cu locuri confortabile și multe facilități, cum ar fi scaune spațioase, cu servicii personalizate pe scaun și acces exclusiv la lounge-uri la gările principale. Pasagerii de clasa I pot primi comenzile la locurile lor, dar dacă nu doriți să așteptați, puteți lua masa și în vagonul restaurant sau puteți cumpăra mâncare și băuturi din vagonul bar/bistro.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

Second Class

În trenurile SBB Intercity, pe lângă facilitățile de bază pentru biletul de clasa a doua, există o zonă pentru familii special concepută pentru a oferi confort familiilor cu copii. Dacă ți se face foame în timpul călătoriei, poți savura mese gustoase în trăsura restaurant.

Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta

First Class

În clasa I a SBB Intercity, puteți beneficia de priză personală, scaune mai confortabile și spațiu mai mare pentru bagaje. Unele trenuri IC oferă, de asemenea, zone liniștite și zone de afaceri.

Wifi
Zona de liniste
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Servicii la bord Eurobahn, DB - Intercity și National Express de la Krefeld la Dortmund
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Krefeld la Dortmund cu tren.
Facilităţi Eurobahn DB - Intercity National Express DB - Regional Express DB - Regionalbahn VIAS Rail RheinRuhrBahn EuroCity DB - InterCity Express (ICE)
Zona de liniste
Wifi
Prize
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit
Bagaje

Krefeld la Dortmund Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
0.8kg
Autobuz
5.4kg
Zbor
214.1kg
Mașină
20.7kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Krefeld la Dortmund cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Krefeld și Dortmund sunt 0.8kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Krefeld și Dortmund? Luând trenul între Krefeld și Dortmund veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 213.3kg față de un zbor, 4.5kg față de autobuz și 19.8kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Krefeld la Dortmund?
Un bilet de tren de la Krefeld la Dortmund este de 121,67RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 97,24RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Krefeld la Dortmund?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Krefeld la Dortmund este de 97,24RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Krefeld și Dortmund cu tren?
Distanța între Krefeld și Dortmund este de 64 km.
Cât durează călătoria cu tren între Krefeld și Dortmund?
Călătoria de la Krefeld la Dortmund durează în medie 2 h 22 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 1 h 5 min.
Ce companii operează de la Krefeld la Dortmund?
Ruta Krefeld - Dortmund este acoperită de 9 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Eurobahn, DB - Intercity, National Express, DB - Regional Express, DB - Regionalbahn, VIAS Rail, RheinRuhrBahn, EuroCity, DB - InterCity Express (ICE) ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Krefeld la Dortmund?
Ruta de la Krefeld la Dortmund are în medie 447 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Krefeld la Dortmund?
Primul tren de la Krefeld la Dortmund pleacă la orele 01:00. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Krefeld la Dortmund?
Ultimul tren de la Krefeld la Dortmund pleacă la orele 00:35. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Krefeld la Dortmund?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 97,24RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Krefeld la Dortmund?
Există stații 3 de la care puteți pleca de la Krefeld pentru a merge la Dortmund. Puteți merge de la Krefeld, Zob, Willy-brandt-platz, Krefeld Hbf și Hohenbudberg Bayerwerk și puteți ajunge la Dortmund Hbf, Dortmund-aplerbeck, Aplerbeck Südbahnhof, Dortmund și Apolloweg, Dortmund.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Krefeld și Dortmund?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Krefeld și Dortmund este 1 h 5 min.
Există un tren direct de la Krefeld la Dortmund?
Da, există un tren direct între Krefeld și Dortmund.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Krefeld la Dortmund?
Călătoria cu tren de la Krefeld la Dortmund creează 0.8kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Krefeld

Rute populare

Escapade de weekend de la Krefeld

Rute internaționale din Krefeld și zonele din apropiere

Alte destinații de la Krefeld

Principalele rute spre Dortmund

Rute asemănătoare

Alte rute populare