Gasiți un tren de la La Louvière până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 39,95 RON
Durata călătoriei 1 h 37 min
Călătorii pe zi 399
Prima plecare 06:01
Ultima plecare 22:56
Distanța 42 km

Bilete de tren ieftine de la La Louvière pe virail Bruxelles.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la La Louvière la Bruxelles?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la La Louvière la, de asemenea, doar Bruxelles 39,95 RON, în timp ce prețul mediu este 40,44 RON.

Ce companii de turism de la La Louvière cu trenul până la Bruxelles?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea SNCB, oferind conexiuni de tren între La Louvière și Bruxelles.

Trenuri din La Louvière spre Bruxelles

Cât timp va dura de la La Louvière te la cu trenul și Bruxelles atunci când fac trenurile plece?

În medie, este nevoie de 1 h 37 min pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, dar va avea nevoie de 54 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 06:01, în timp ce ultima părăsește La Louvière la 22:56.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în La Louvière și Bruxelles?

Trenurile pleacă La Louvière din La Louvière-Sud / La Louvière-Zuid, La Louvière-Centre / La Louvière-Centrum, STREPY-BRACQUEGNIES Borain [TEC], LA LOUVIERE O.N.E.M. [TEC] și Bracquegnies și să ajungă la Brux./Brus.-Schuman, Etterbeek, Brux.-/ Brus-Centr., SIMONIS [STIB/MIVB], Meiser, MERODE [STIB/MIVB], DELTA [STIB/MIVB], Bockstael, SCHUMAN [STIB/MIVB], BOCKSTAEL [STIB/MIVB], Simonis, Delta, Arcades, Watermael / Watermaal, Mérode/Merode, Brux.-/ Brus.-Congr, Schaarbeek Meiser Station [De Lijn] și WATERMAAL STATION/WATERMAEL GARE [STIB/MIVB].

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.