Tren Leordeni - București prețuri de la 13,10RON

Începe de la
13,10RON
Descoperă

Leordeni la București de la tren

Călătoria de la Leordeni la București de la tren este de 87,5 km și durează . Există 9 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 05:05 și ultima la 21:47. Este posibil să călătoriți de la Leordeni la București cu tren pentru doar 13,10RON sau până la 23,26RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 13,10RON.

Cel mai bun preț 13,10RON
Conexiune pe zi 9
Cel mai mic pret 13,10RON
Cel mai mare preț 23,26RON
Prima Plecare 05:05
Ultima Plecare 21:47
Distanţă 87,5 km
Plecare Leordeni
Sosire București
Transportatori CFR Calatori

Tren Bilete de la Leordeni la București

  Sep 29
  Detalii
  26°
  Sep 30
  Detalii
  27°
  Oct 01
  Detalii
  25°
  Oct 02
  Detalii
  23°
  Oct 03
  Detalii
  22°
  Oct 04
  Detalii
  25°
  Oct 05
  Detalii
  24°
  Oct 06
  Detalii
  24°
  Oct 07
  Detalii
  22°
  Oct 08
  Detalii
  16°
  Oct 09
  Detalii
  19°
  Oct 10
  Detalii
  22°
  Oct 11
  Detalii
  21°
  Oct 12
  Detalii
  13°
  Oct 13
  Detalii
  11°
Departure date
Friday,Sep 29 2023
26°

Călătoria dvs. de la Leordeni la București cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Leordeni la București? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă biletele de tren de la Leordeni la București?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Leordeni la București. Însă în medie veți plăti în jur de 19,15RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 13,30RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Leordeni la București
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Leordeni la București.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Leordeni la București, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Leordeni la București.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Leordeni la București

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni
  Marți
  Miercuri
  Joi
  Vineri
  Sâmbătă
  Duminică
  Luni

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Leordeni la București

Cele mai ieftine bilete de tren Leordeni - București pot fi găsite până la 13RON dacă aveți noroc sau 15RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 18RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la București cu trenul

Când călătoriți cu trenul către București, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Leordeni la București
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Leordeni la București cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Leordeni la București Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Zbor
24.9kg
Tren
1.2kg
Autobuz
6.0kg
Mașină
4.3kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Leordeni la București cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Leordeni și București sunt 1.2kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Leordeni și București? Luând trenul între Leordeni și București veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 23.7kg față de un zbor, 4.7kg față de autobuz și 3.1kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Leordeni la București?
Un bilet de tren de la Leordeni la București este de 18,81RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 13,10RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Leordeni la București?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Leordeni la București este de 13,10RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Leordeni și București cu tren?
Distanța între Leordeni și București este de 87,5 km.
Ce companii operează de la Leordeni la București?
Ruta Leordeni - București este acoperită de 1 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Leordeni la București?
Ruta de la Leordeni la București are în medie 9 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Leordeni la București?
Primul tren de la Leordeni la București pleacă la orele 05:05. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Leordeni la București?
Ultimul tren de la Leordeni la București pleacă la orele 21:47. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Leordeni la București?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 13,10RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Leordeni la București?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Leordeni pentru a merge la București. Puteți merge de la Leordeni Argeș și puteți ajunge la București Nord și București, Gara Basarab.
Câte conexiuni directe merg de la Leordeni la București?
Există în medie 6 de la Leordeni pentru a merge la București.
Există un tren direct de la Leordeni la București?
Da, există un tren direct între Leordeni și București.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Leordeni la București?
Călătoria cu tren de la Leordeni la București creează 1.2kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Leordeni

Rute populare

Rute internaționale din Leordeni și zonele din apropiere

Alte destinații de la Leordeni

Principalele rute spre București

Rute asemănătoare

Alte rute populare