Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Lieşti până la Craiova Starting from 73,70 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Craiova

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Lieşti la Craiova cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Lieşti la Craiova? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Lieşti la Craiova, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Lieşti la Craiova?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Lieşti la Craiova costă 73,70 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 104,51 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Lieşti la Craiova.Lieşti la Craiova transport tren

Cel mai bun preț 73,70 RON
Durata călătoriei 12 h 51 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 06:57
Ultima plecare 00:11
Distanța 326 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
13
Transportatori
1
Prețul minim
73,70 RON
Prețul maxim
114,25 RON

Lieşti - Craiova

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 10 h 27 min
Liești - Craiova
08:41 - 19:08
76,75 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 12 h 43 min
Liești - Craiova Triaj Hc
10:32 - 23:15
91,40 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 10 h 37 min
Liești - Craiova
10:32 - 21:09
91,85 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 11 h 38 min
Liești - Craiova Triaj Hc
12:06 - 23:44
105,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 12 h 41 min
Liești - Craiova Triaj Hc
19:00 - 06:19
106,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 14 h 30 min
Liești - Craiova Triaj Hc
20:49 - 06:19
107,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 13 h 15 min
Liești - Craiova Triaj Hc
20:49 - 07:34
107,20 RON

Cât durează să ajung de la Lieşti la Craiova cu trenul?

Călătoria între Lieşti și Craiova este lungă de vreo 327 km și de obicei durează aproximativ 12 h 51 min. Totuși, această cifră este o medie și va varia în funcție de câțiva factori. În funcție de mijlocul de transport pe care îl alegeți, s-ar putea să reușiți să ajungeți într-un timp mai scurt. Cel mai scurt timp în care puteți efectua această călătorie este 8 h 30 min. Dacă încercați să ajungeți de la Lieşti la Craiova cât mai repede posibil, căutați rute expres sau servicii fără oprire. Rutele directe nu sunt întotdeauna cel mai rapid mod de a călători. Uneori, puteți găsi chiar o rută mai rapidă care presupune o legătură în alt oraș.

În ce moment al zilei pot călători de la Lieşti la Craiova?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Lieşti la Craiova, care de obicei este la 06:57. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 00:11. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Lieşti laCraiova?

Puteți pleca din Lieşti la stații precum Liești. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Craiova la următoarele stații: Craiova și Craiova Triaj Hc. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Lieşti și Craiova. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Lieşti la Craiova sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Lieşti la Craiova, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 14 plecări pe zi. În medie, sunt 13 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Lieşti și Craiova. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 13 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Craiova

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

143 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.