Gasiți un tren de la Lille până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles
de la 30 RON

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 100,86 RON
Durata călătoriei 1 h 18 min
Călătorii pe zi 106
Prima plecare 08:20
Ultima plecare 00:14
Distanța 94 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Lille la Bruxelles.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Lille la Bruxelles. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Lille la Bruxelles?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Lille la, de asemenea, doar Bruxelles 92,57 RON, în timp ce prețul mediu este 140,52 RON.

Trenurile de la Lille la care companiile: Bruxelles se poate călători cu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea SNCF, EUROSTAR, OUI.sncf, SBB și SNCB, oferind conexiuni de tren între Lille și Bruxelles.

Eurostar este de mare viteză serviciu de transport feroviar celebru pentru conectarea Marii Britanii la restul Europei prin tunelul de sub Canalul Mânecii. Eurostar oferă legături de tren de la, și, Londra, la unele dintre cele mai mari orașe din Franța și Belgia, și anume la Bruxelles, Paris, Lyon și Marsilia.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 146,17 RON 146,17 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
Detalii Detalii 24,31 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
Mai mult 29,23 RON 42,63 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Lille spre Bruxelles

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Bruxelles ultimul este călătoria?

Primul tren spre 10:09 pleacă la ora Bruxelles ultimul, în timp ce ultimul la 00:14. În medie, călătoria durează 1 h 16 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 29 min Bruxelles ultimul.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Lille la Bruxelles?

Trenurile spre pot pleca din Bruxelles ultimul Lille-Europe EST, Lille-Europe, Lille Europe, Lille Europe (FR) și Lille Porte de Douai și să ajungă la Bruxelles-Midi EST, Bruxelles-Midi, Bruxelles Midi, Brussels-Midi/Zuid, Brux.-/ Brus.-Congr, Schaarbeek Meiser Station [De Lijn], Simonis, Watermael / Watermaal, DELTA [STIB/MIVB], Brux./Brus.-Schuman, Delta, Etterbeek, Bockstael, Mérode/Merode, Arcades, MERODE [STIB/MIVB], SCHUMAN [STIB/MIVB], ARCADEN/ARCADES [STIB/MIVB] și Meiser.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.