Gasiți un tren de la Lisieux până la Gent

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Gent

Detaliile călătoriei

Durata călătoriei 5 h 20 min
Călătorii pe zi 4
Prima plecare 08:48
Ultima plecare 18:41
Distanța 327 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Lisieux la Gent pe virail.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Lisieux la o clipire Gent din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Ce companii pe care le ia de la Lisieux cu trenul până la Gent?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, OUI.sncf care deservesc Lisieux ruta trenului -. Gent .

Trenuri din Lisieux spre Gent

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Gent ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 5 h 20 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 4 h 53 min în Gent. Primul tren pleacă de la Lisieux la 08:48, iar ultimul pleacă la 18:41.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Lisieux la Gent?

Trenurile spre va pleca de la Gent ultimul LISIEUX și va ajunge la GHENT.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.