• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Lucăcești până la Ploieşti

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Ploieşti

Călătoria dvs. de la Lucăcești la Ploieşti cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Lucăcești la Ploieşti? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Lucăcești la Ploieşti transport tren

Distanța 354 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Lucăcești - Ploieşti

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 7 h 19 min
Lucacesti - Gral. Eremia Grigorescu
07:49 - 15:08
51,55 RON

Cât de lungă este călătoria de la Lucăcești la Ploieşti cu trenul?

Călătoria de la Lucăcești la Ploieşti cu trenul va dura, de obicei, . Această călătorie acoperă o distanță de 355 km . Când vă planificați călătoria, nu uitați că este o medie, iar timpii rutei pot varia de la o zi la alta. Condițiile meteo, problemele cu transportul, abaterile neașteptate și evenimentele locale pot cauza întârzieri în călătoria dvs. Vă rugăm să aveți în vedere posibilitatea acestor evenimente excepționale când faceți planuri de călătorie.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Lucăcești la Ploieşti?

Prima plecare a serii de la Lucăcești la Ploieşti este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Lucăcești și Ploieşti. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Lucăcești la Ploieşti?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Lucăcești de la următoarele stații: Lucacesti. Sosind la Ploieşti, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Gral. Eremia Grigorescu. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Ploieşti.

Câte călătorii de la Lucăcești la Ploieşti au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Lucăcești la Ploieşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.