Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Luduş până la Ploieşti Starting from 65,90 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Ploieşti

Descoperă

Călătoria dvs. de la Luduş la Ploieşti cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Luduş la Ploieşti. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Luduş la Ploieşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Luduş la Ploieşti. Însă în medie veți plăti în jur de 95,25 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 65,90 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Luduş la Ploieşti transport tren

Cel mai bun preț 65,90 RON
Durata călătoriei 13 h 49 min
Călătorii pe zi 33
Prima plecare 06:52
Ultima plecare 01:29
Distanța 226 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
33
Transportatori
1
Prețul minim
65,90 RON
Prețul maxim
143,25 RON

Luduş - Ploieşti

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 8 h 47 min
Luduș - Gral. Eremia Grigorescu
14:43 - 05:56
65,90 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 11 h 37 min
Luduș - Ploiești Vest
01:29 - 13:52
72,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 12 h 26 min
Luduș - Ploiești Vest
19:22 - 07:48
73 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 11 h 31 min
Luduș - Ploiești Vest
05:52 - 17:23
75,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 10 h 32 min
Luduș - Ploiești Vest
10:27 - 20:59
75,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
1 schimbare
Durata: 10 h 43 min
Luduș - Ploiești Vest
22:46 - 09:29
75,35 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 9 h 28 min
Luduș - Ploiești Sud
14:43 - 00:11
75,60 RON

Cât timp va dura să merg de la Luduş la Ploieşti cu trenul?

Călătoria de la Luduş la Ploieşti acoperă o distanță de 227 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 13 h 49 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 8 h 59 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Luduş la Ploieşti făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

Când sunt plecările de la Luduş la Ploieşti?

În general, prima plecare a zilei din Luduş va fi la 06:52, iar ultima plecare va fi la 01:29. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Luduş la Ploieşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Luduş la Ploieşti?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Luduş și Ploieşti. Vă puteți începe călătoria în Luduş la stații precum Luduș. Acestea se leagă de stații care includ Gral. Eremia Grigorescu, Ploiești Vest, Ploiești Sud și Ploiești Est din Ploieşti. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Luduş la Ploieşti.

Câte călătorii zilnice există de la Luduş la Ploieşti?

Dacă vreți să ajungeți de la Luduş la Ploieşti, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 33 plecări pe zi. În medie, sunt 33 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Luduş și Ploieşti. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 33 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Ploieşti

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

164 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.