Gasiți un tren de la Lugoj până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 6,15 RON
Durata călătoriei 2 h 25 min
Călătorii pe zi 44
Prima plecare 02:46
Ultima plecare 22:52
Distanța 53 km

Bilete de tren ieftine de la Lugoj pe virail Timişoara.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Lugoj la o clipire Timişoara din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Timişoara?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Lugoj la, de asemenea, doar Timişoara 6,15 RON, în timp ce prețul mediu este 13,81 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Lugoj pentru a Timişoara?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători și Astra Trans Carpatic, servind ruta trenului între Lugoj și Timişoara.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
7,20 RON Detalii 7,20 RON Detalii Detalii Detalii Detalii
12,18 RON 19,49 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Lugoj spre Timişoara

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Timişoara ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 2 h 15 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 52 min în Timişoara. Primul tren pleacă de la Lugoj la 02:27, iar ultimul pleacă la 22:52.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Timişoara ultimul ajungeti?

Trenurile spre va pleca de la Timişoara ultimul Lugoj și Lugoj Nord H și va ajunge la Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est, Timișoara Sud și Timișoara C.E.T..

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Deoarece călătoria între Lugoj și relativ scurt Timişoara ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.