Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Lunca la Tisa până la Timişoara Starting from 78,25 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Descoperă

Ajungeți de la Lunca la Tisa la Timişoara cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Lunca la Tisa la Timişoara? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Lunca la Tisa la Timişoara?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Lunca la Tisa la Timişoara. Însă în medie veți plăti în jur de 92,84 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 78,25 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Lunca la Tisa la Timişoara transport tren

Cel mai bun preț 78,25 RON
Durata călătoriei 29 h 29 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 18:29
Ultima plecare 01:58
Distanța 325 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
16
Transportatori
1
Prețul minim
78,25 RON
Prețul maxim
171,95 RON

Lunca la Tisa - Timişoara

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 1 h 55 min
Lunca La Tisa Hc - Timișoara Est
01:58 - 00:03
78,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 3 h 1 min
Lunca La Tisa Hc - Timișoara Sud
01:58 - 22:57
78,25 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 5 h 11 min
Lunca La Tisa Hc - Ronaț Triaj Gr. D
01:58 - 20:47
82,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 5 h
Lunca La Tisa Hc - Timișoara Nord
01:58 - 20:58
82,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 6 h 18 min
Lunca La Tisa Hc - Ronaț Triaj Gr. D
01:58 - 19:40
83,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
3 schimbări
Durata: 6 h 4 min
Lunca La Tisa Hc - Timișoara Nord
01:58 - 19:54
83,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
2 schimbări
Durata: 4 h 3 min
Lunca La Tisa Hc - Ronaț Triaj Gr. D
01:58 - 21:55
84,55 RON

Cât durează să ajung de la Lunca la Tisa la Timişoara cu trenul?

Distanța dintre Lunca la Tisa și Timişoara este în jur de 326 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 29 h 29 min. Totuși, cele mai rapide rute între Lunca la Tisa și Timişoara durează 18 h 36 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

La ce oră sunt plecările de la Lunca la Tisa la Timişoara?

Prima călătorie a zilei pornește de la Lunca la Tisa la 18:29. Dacă preferați să călătoriți mai târziu în timpul zilei, ultima plecare va fi la 01:58. Rețineți, acestea sunt orele generale ale călătoriilor între Lunca la Tisa și Timişoara. Totuși, ele sunt oarecum modificabile deoarece pot fi afectate de evenimente locale și sărbători, sezoane de vârf sau alți factori. Verificați-vă întotdeauna în prealabil datele călătoriei pentru mai multă siguranță.

Când călătoresc de la Lunca la Tisa la Timişoara cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Lunca la Tisa și Timişoara. Vă puteți începe călătoria în Lunca la Tisa la stații precum Lunca La Tisa Hc. Acestea se leagă de stații care includ Timișoara Est, Timișoara Sud, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Nord și Timișoara C.E.T. din Timişoara. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Lunca la Tisa la Timişoara.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Lunca la Tisa la Timişoara?

Veți putea să călătoriți de la Lunca la Tisa la Timişoara folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 16 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 16 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Lunca la Tisa la Timişoara folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, legături directe de la Lunca la Tisa la Timişoara în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 16 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Alăturați-vă listei noastre de așteptare
pentru oferte și reduceri în
Timişoara

  • GetYourGuide 10% reducere

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Booking.com 5% cashback

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

  • Și altele!

157 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.