Gasiți un tren de la Maastricht până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Durata călătoriei 2 h 21 min
Călătorii pe zi 385
Prima plecare 06:44
Ultima plecare 22:51
Distanța 94 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Maastricht la Bruxelles pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii deservesc ruta de la Maastricht la Bruxelles?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Deutsche Bahn, SBB și SNCB, servind ruta trenului între Maastricht și Bruxelles.

Trenuri din Maastricht spre Bruxelles

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Maastricht la Bruxelles programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h 34 min Bruxelles ultimul, dar, în medie, este nevoie de 2 h 21 min. Primul tren indreptat spre Bruxelles ultimul la 06:44, în timp ce ultima părăsește Maastricht la 22:51.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Maastricht și Bruxelles?

Trenurile spre va pleca de la Bruxelles ultimul Maastricht Station Perron D [De Lijn], Maastricht (NL) și Maastricht Randwijck (NL) și va ajunge la DELTA [STIB/MIVB], Mérode/Merode, MERODE [STIB/MIVB], ELISABETH [STIB/MIVB], Watermael / Watermaal, WATERMAAL STATION/WATERMAEL GARE [STIB/MIVB], Brux./Brus.-Schuman, Bockstael, Etterbeek, Meiser, ETTERBEEK STATION/ETTERBEEK GARE [STIB/MIVB], Arcades, SCHUMAN [STIB/MIVB], Simonis, Brussel Bockstael B [De Lijn], Schaarbeek Meiser Station [De Lijn], Koekelberg Simonis [De Lijn], Brussel Sint-Jan [De Lijn], Delta, MOORSLEDE [STIB/MIVB] și Brux.-/ Brus.-Congr.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.