Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Mangalia până la Constanţa

Starting from
6,50 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 6,80 RON
Transport Tren

Mâine

De la 6,80 RON
Transport Tren

2 Zile

De la 6,80 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Constanţa

Descoperă

Călătoria de la Mangalia la Constanţa cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Mangalia la Constanţa? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Mangalia la Constanţa, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Mangalia la Constanţa cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Mangalia la Constanţa costă 6,50 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 13,16 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Mangalia la Constanţa.Mangalia la Constanţa transport tren

Cel mai bun preț 6,50 RON
Durata călătoriei 1 h 28 min
Călătorii pe zi 14
Prima plecare 07:53
Ultima plecare 00:45
Distanța 43 km
Plecare Mangalia
Sosire Constanţa
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, Astra Trans Carpatic, Transferoviar Călători, Regio Călători

Prețul biletului Mangalia - Constanţa în fiecare zi

 
Azi
6,80 RON
4,87 RON
Mâine
6,80 RON
4,87 RON
În 2 zile
6,80 RON
4,87 RON
În 3 zile
6,80 RON
14,62 RON
În 4 zile
6,50 RON
Detalii
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
4
Prețul minim
6,50 RON
Prețul maxim
16,90 RON

Mangalia - Constanţa

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6,50 RON

Data
Joi 30 Iunie 2022
CFR Călători-logo
Mangalia - Constanța
06:25 - 08:01
CFR Călători
1h 36min
CO2: 0.12kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Mangalia la Constanţa cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Mangalia la Constanţa, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Mangalia și Constanţa vor termina călătoria în 1 h. În medie, vă va lua cam 1 h 28 min pentru a parcurge 43 km între Mangalia și Constanţa.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Mangalia la Constanţa?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Mangalia la Constanţa, care de obicei este la 07:35. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 00:45. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Mangalia la Constanţa?

Puteți pleca din Mangalia la stații precum Mangalia. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Constanţa la următoarele stații: Constanța. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Mangalia și Constanţa. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii zilnice există de la Mangalia la Constanţa?

Veți putea să călătoriți de la Mangalia la Constanţa folosind companii precum CFR Călători, Astra Trans Carpatic, Transferoviar Călători și Regio Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 14 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 14 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Mangalia la Constanţa folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 14 legături directe de la Mangalia la Constanţa în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback