Gasiți un tren de la Mechelen până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 22,90 RON
Durata călătoriei 1 h 11 min
Călătorii pe zi 400
Prima plecare 02:39
Ultima plecare 01:56
Distanța 21 km

Cu virail cele mai ieftine bilete de tren de la Mechelen la Bruxelles.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Mechelen la o clipire Bruxelles din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este prețul biletelor de tren de la Mechelen la Bruxelles?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Mechelen la, de asemenea, doar Bruxelles 22,41 RON, în timp ce prețul mediu este 22,90 RON.

Ce companii pe care le ia de la Mechelen cu trenul până la Bruxelles?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea SNCB, oferind conexiuni de tren între Mechelen și Bruxelles.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
22,90 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Mechelen spre Bruxelles

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Bruxelles ultimul?

În medie, este nevoie de 1 h 7 min pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, dar va avea nevoie de 20 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 02:44, în timp ce ultima părăsește Mechelen la 01:56.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Bruxelles ultimul ajungeti?

Trenurile spre va pleca de la Bruxelles ultimul Malines / Mechelen, Muizen, Malines-Nekkerspoel / Mechelen-Nekkerspoel, Mechelen Bleekstraat [De Lijn] și Muizen J. Van Geelstraat [De Lijn] și va ajunge la Bru.-Centraal / Brux.-Central, Arcades, Brux.-Chap/Brus.-Kap., Haren, Brux./Brus.-Schuman, Meiser, Bockstael, Etterbeek, Brux.-/ Brus.-Congr, Mérode/Merode, Delta, ETTERBEEK STATION/ETTERBEEK GARE [STIB/MIVB], SIMONIS [STIB/MIVB], MERODE [STIB/MIVB], ARCADEN/ARCADES [STIB/MIVB], CENTRAAL STATION/GARE CENTRALE [STIB/MIVB], SCHUMAN [STIB/MIVB], SAINT-LOUIS [STIB/MIVB], KRUIDTUIN/BOTANIQUE [STIB/MIVB], Watermael / Watermaal, Brussel Bockstael B [De Lijn], MEISER [STIB/MIVB], Brussel Sint-Jan [De Lijn], MOUTERIJ/GERMOIR [STIB/MIVB], MOORSLEDE [STIB/MIVB] și BRILJANT/BRILLANT [STIB/MIVB].

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.