Gasiți un tren de la Mediaş până la Azuga

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 53,72 RON
Durata călătoriei 4 h 25 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare 04:29
Ultima plecare 19:50
Distanța 122 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Mediaş la Azuga pe virail.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Mediaş la Azuga. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Azuga?

În medie, bilete de tren de la Mediaş la 53,72 RON de cost Azuga, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 53,72 RON.

Trenurile de la Mediaş la care companiile: Azuga se poate călători cu?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Mediaş și Azuga.

Trenuri din Mediaş spre Azuga

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Mediaş la Azuga programată?

În medie, este nevoie de 4 h 25 min pentru a ajunge la cu trenul Azuga, dar va avea nevoie de 4 h 10 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 04:29, în timp ce ultima părăsește Mediaş la 19:50.

Stații care servesc linia de cale ferată Mediaş - Azuga?

Trenurile spre pot pleca din Azuga ultimul Mediaș și să ajungă la Azuga.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.