Gasiți un tren de la Mediaş până la Braşov

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 20 RON
Durata călătoriei 4 h 51 min
Călătorii pe zi 63
Prima plecare: 01:48
Ultima plecare: 16:58
Distanța 113km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Mediaş la Braşov.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Braşov. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Mediaş la Braşov, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii de turism de la Mediaş cu trenul până la Braşov?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Mediaş la Braşov oferite de CFR Călători.

Care este prețul biletelor de tren de la Mediaş la Braşov?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Mediaş la, de asemenea, doar Braşov 20,30 RON, în timp ce prețul mediu este 120,15 RON.

Trenuri din Mediaş spre Braşov


Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis. <

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Braşov ultimul ajungeti?

Trenurile spre pot pleca din Braşov ultimul Mediaș și să ajungă la Bartolomeu.

Cât timp durează de la Mediaş la și când Braşov trenurile plece?

În medie, este nevoie de 5 ore și 52 minute pentru a ajunge la cu trenul Braşov, dar va avea nevoie de 4 ore și 17 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 01:07, în timp ce ultima părăsește Mediaş la 03:07.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another