Gasiți un tren de la Mediaş până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 17,80 RON
Durata călătoriei 3 h 45 min
Călătorii pe zi 9
Prima plecare 03:28
Ultima plecare 21:48
Distanța 88 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Mediaş la Cluj-Napoca.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Mediaş la Cluj-Napoca. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este prețul biletelor de tren de la Mediaş la Cluj-Napoca?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Mediaş din 17,80 RON Cluj-Napoca. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 33,23 RON.

Ce companii de turism de la Mediaş cu trenul până la Cluj-Napoca?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Mediaş ruta trenului -. Cluj-Napoca .

Prețul biletului - în fiecare zi

17,05 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Mediaş spre Cluj-Napoca

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Mediaş la Cluj-Napoca programată?

În medie, este nevoie de 3 h 45 min pentru a ajunge la cu trenul Cluj-Napoca, dar va avea nevoie de 2 h 37 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 03:28, în timp ce ultima părăsește Mediaş la 21:48.

Stații care servesc linia de cale ferată Mediaş - Cluj-Napoca?

Trenurile spre va pleca de la Cluj-Napoca ultimul Mediaș și va ajunge la Cluj Napoca Est și Cluj Napoca.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Mediaş și relativ scurt Cluj-Napoca ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.