Gasiți un tren de la Mönchengladbach până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 96,96 RON
Durata călătoriei 4 h 5 min
Călătorii pe zi 159
Prima plecare 02:01
Ultima plecare 01:51
Distanța 151 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Mönchengladbach la Bruxelles.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Bruxelles. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Mönchengladbach la Bruxelles, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Bruxelles?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Mönchengladbach din 96,96 RON Bruxelles. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 177,06 RON.

Ce companii de turism de la Mönchengladbach cu trenul până la Bruxelles?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Deutsche Bahn care deservesc Mönchengladbach ruta trenului -. Bruxelles .

Trenuri din Mönchengladbach spre Bruxelles

Cât timp durează de la Mönchengladbach la și când Bruxelles trenurile plece?

Primul tren spre 02:01 pleacă la ora Bruxelles ultimul, în timp ce ultimul la 01:51. În medie, călătoria durează 4 h 5 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 2 h 20 min Bruxelles ultimul.

Stații care servesc linia de cale ferată Mönchengladbach - Bruxelles?

Trenurile să plece de la Mönchengladbach-Genhausen, Mönchengladbach-Rheindahlen, Mönchengladbach-Lürrip, Mönchengladbach Hbf și Rheindahlen Bahnhof, Mönchengladbach Mönchengladbach Bruxelles ultimul și ajung în Bruxelles-Nord, Bruxelles-Central și Bruxelles Midi.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Deoarece călătoria între Mönchengladbach și relativ scurt Bruxelles ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.