Gasiți un tren de la Mouscron până la Bruxelles

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Găsiți bilete de tren ieftine către Bruxelles

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 72,11 RON
Durata călătoriei 2 h 1 min
Călătorii pe zi 399
Prima plecare 07:13
Ultima plecare 23:05
Distanța 81 km

Bilete de tren ieftine de la Mouscron pe virail Bruxelles.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Mouscron la o clipire Bruxelles din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Mouscron la Bruxelles?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Mouscron la Bruxelles pentru 72,11 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 73,08 RON medie Bruxelles ultimul.

Ce companii de turism de la Mouscron cu trenul până la Bruxelles?

Pentru a ajunge la cu trenul Bruxelles, vă puteți baza pe SNCB, doar un exemplu între toți partenerii noștri.

Trenuri din Mouscron spre Bruxelles

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Bruxelles ultimul?

În timp ce primul tren spre frunze la 07:13 Bruxelles ultimul, ultima este programată pentru 23:05. Durata medie a călătoriei este de 2 h 1 min, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Bruxelles în 1 h 22 min.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Mouscron și Bruxelles?

Trenurile să plece de la Herseaux, Mouscron / Moeskroen și Moeskroen Busstation [De Lijn] Mouscron Bruxelles ultimul și ajung în Brux./Brus.-Schuman, Etterbeek, Bockstael, Brux.-/ Brus-Centr., MERODE [STIB/MIVB], Arcades, Watermael / Watermaal, DELTA [STIB/MIVB], WATERMAAL STATION/WATERMAEL GARE [STIB/MIVB], SCHUMAN [STIB/MIVB], Delta, Mérode/Merode, Meiser, Simonis și Brux.-/ Brus.-Congr.

Uneori este posibil pentru a obține soluții mai ieftine de a avea o privire la oferte limitate sau la programe de fidelitate puse la dispoziție pe site-urile companiilor.

Deoarece călătoria între Mouscron și relativ scurt Bruxelles ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.