• Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Nadăș până la București

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in București

Ajungeți de la Nadăș la București cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Nadăș la București. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Nadăș la București transport tren

Distanța 381 km

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
-
Transportatori
-
Prețul minim
-
Prețul maxim
-

Nadăș - București

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 21 min
Nadas H - Bucuresti Nord
09:27 - 22:48
51,85 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 15 h 37 min
Nadas H - Bucuresti Nord
09:27 - 01:04
71,90 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 47 min
Nadas H - Bucuresti Nord
11:17 - 01:04
71,90 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 13 h 7 min
Nadas H - Bucuresti Nord
18:48 - 07:55
76,95 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 12 h 16 min
Nadas H - Bucuresti Nord
19:39 - 07:55
76,95 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 11 h 49 min
Nadas H - Bucuresti Nord
20:06 - 07:55
76,95 RON
Infofer-logo
Infofer
Durata: 14 h 20 min
Nadas H - Bucuresti Nord
20:06 - 10:26
79,60 RON

Cât durează să ajung de la Nadăș la București cu trenul?

Distanța dintre Nadăș și București este aproximativ 382 km. În general, va dura în jur de să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Nadăș la București?

Prima plecare a serii de la Nadăș la București este la , în timp ce ultima călătorie pornește la . Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Nadăș și București. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Când călătoresc de la Nadăș la București cu trenul, ce stații pot să folosesc?

În Nadăș, stațiile de plecare includ Nadas H. Când veți sosi în București, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Bucuresti Nord și Bucuresti Obor. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii de la Nadăș la București au loc în fiecare zi?

Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Nadăș la București. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.