Gasiți un tren de la Năsăud până la Moţăţei

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Moţăţei

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 98,85RON
Durata călătoriei 19 h 58 min
Călătorii pe zi 3
Prima plecare: 02:06
Ultima plecare: 02:06
Distanța 368km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Năsăud la Moţăţei.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii de turism de la Năsăud cu trenul până la Moţăţei?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Năsăud ruta trenului -. Moţăţei <.

Cât costă biletele de tren de la Năsăud la Moţăţei?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Năsăud la Moţăţei ultimul de 111,93 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Năsăud pentru a putea fi în jur de Moţăţei 98,85 RON.

Trenuri din Năsăud spre Moţăţei


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Când vine vorba de distanțe scurte, de autobuz și carpooling reprezintă o bună alternativă la călătoria cu trenul, mai ales în cazul în care călătoriți cu un buget limitat.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Năsăud la Moţăţei?

Trenurile pleacă Năsăud din Nasaud și să ajungă la Motatei.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Moţăţei ultimul este călătoria?

În medie, este nevoie de 26 ore și 59 minute pentru a ajunge la cu trenul Moţăţei, dar va avea nevoie de 19 ore și 58 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 02:12, în timp ce ultima părăsește Năsăud la 02:12.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another