Tren Năsăud - Ploieşti prețuri de la 72,61RON

Începe de la
72,61RON
Descoperă

Năsăud la Ploieşti de la tren

Călătoria de la Năsăud la Ploieşti de la tren este de 287,8 km și durează 8 h 32 min. Există 64 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 01:28 și ultima la 00:24. Este posibil să călătoriți de la Năsăud la Ploieşti cu tren pentru doar 72,61RON sau până la 177,37RON. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 72,61RON.

Cel mai bun preț 72,61RON
Durata călătoriei 8 h 32 min
Conexiune pe zi 64
Cel mai mic pret 72,61RON
Cel mai mare preț 177,37RON
Prima Plecare 01:28
Ultima Plecare 00:24
Distanţă 287,8 km
Plecare Năsăud
Sosire Ploieşti
Transportatori cfr_c_l_tori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Năsăud la Ploieşti

  Sep 29
  Detalii
  25°
  Sep 30
  Detalii
  24°
  Oct 01
  Detalii
  20°
  Oct 02
  Detalii
  20°
  Oct 03
  Detalii
  23°
  Oct 04
  Detalii
  23°
  Oct 05
  Detalii
  23°
  Oct 06
  Detalii
  19°
  Oct 07
  Detalii
  15°
  Oct 08
  Detalii
  13°
  Oct 09
  Detalii
  19°
  Oct 10
  Detalii
  19°
  Oct 11
  Detalii
  15°
  Oct 12
  Detalii
  12°
  Oct 13
  Detalii
Departure date
Friday,Sep 29 2023
25°

Călătorie rapidă și ușoară de la Năsăud la Ploieşti cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Năsăud la Ploieşti? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Năsăud la Ploieşti, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Afișează descrierea completă Ascunde descrierea completă
Bilete ieftine de de la Năsăud la Ploieşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Năsăud la Ploieşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Năsăud la Ploieşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Năsăud la Ploieşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Năsăud la Ploieşti

Cele mai ieftine bilete de tren Năsăud - Ploieşti pot fi găsite până la 23RON dacă aveți noroc sau 43RON în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 59RON.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Ploieşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Ploieşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Servicii la bord CFR Calatori de la Năsăud la Ploieşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Năsăud la Ploieşti cu tren.
Facilităţi CFR Calatori
Zona de liniste
Wifi
Prize
Bagaje
Accesibilitate
Mancare si bautura
Aer condiționat
Bicicleta
Vagon de dormit

Năsăud la Ploieşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
4.7kg
Autobuz
31.0kg
Zbor
1,240.5kg
Mașină
119.6kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Năsăud la Ploieşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Năsăud și Ploieşti sunt 4.7kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Năsăud și Ploieşti? Luând trenul între Năsăud și Ploieşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 1,235.8kg față de un zbor, 26.3kg față de autobuz și 115.0kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Năsăud la Ploieşti?
Un bilet de tren de la Năsăud la Ploieşti este de 113,80RON. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 72,61RON.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Năsăud la Ploieşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Năsăud la Ploieşti este de 72,61RON. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Năsăud și Ploieşti cu tren?
Distanța între Năsăud și Ploieşti este de 287,8 km.
Cât durează călătoria cu tren între Năsăud și Ploieşti?
Călătoria de la Năsăud la Ploieşti durează în medie 13 h 47 min. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 8 h 32 min.
Ce companii operează de la Năsăud la Ploieşti?
Ruta Năsăud - Ploieşti este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, cfr_c_l_tori, CFR Calatori ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Năsăud la Ploieşti?
Ruta de la Năsăud la Ploieşti are în medie 64 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Năsăud la Ploieşti?
Primul tren de la Năsăud la Ploieşti pleacă la orele 01:28. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Năsăud la Ploieşti?
Ultimul tren de la Năsăud la Ploieşti pleacă la orele 00:24. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Năsăud la Ploieşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 72,61RON, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Din ce stații pot ajunge de la Năsăud la Ploieşti?
Există stații 1 de la care puteți pleca de la Năsăud pentru a merge la Ploieşti. Puteți merge de la Năsăud H și puteți ajunge la Ploiești Est.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Năsăud și Ploieşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Năsăud și Ploieşti este 8 h 32 min.
Există un tren direct de la Năsăud la Ploieşti?
Da, există un tren direct între Năsăud și Ploieşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Năsăud la Ploieşti?
Călătoria cu tren de la Năsăud la Ploieşti creează 4.7kg emisii de CO2.

Aboneaza-te la newsletter-ul nostru

Obțineți cele mai recente știri, actualizări de produse și promoții exclusive direct în căsuța dvs. de e-mail

Treceți local de la Năsăud

Rute populare

Escapade de weekend de la Năsăud

Alte destinații de la Năsăud

Principalele rute spre Ploieşti

Alte rute populare