Gasiți un tren de la Oradea până la București

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 80 RON
Durata călătoriei 18 h 7 min
Călătorii pe zi 300
Prima plecare: 03:56
Ultima plecare: 00:36
Distanța 436km

bilete de tren ieftine de la Oradea pe virail București.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii pe care le ia de la Oradea cu trenul până la București?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, servind ruta trenului între Oradea și București.

Cât costă biletele de tren de la Oradea la București?

În medie, bilete de tren de la Oradea la 137,73 RON de cost București, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 79,70 RON.

Prețul biletului Oradea - București în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
97 RON97 RON97 RON97 RON Detalii 80 RON91 RON
181 RON Detalii 179 RON472 RON266 RON Detalii 180 RON
Detalii 88 RON Detalii 205 RON Detalii Detalii Detalii

Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care sunt stațiile de plecare și de sosire în Oradea și București?

Trenurile să plece de la Oradea, Oradea Vest, Oradea Est Triaj H și Oradea Est Oradea București ultimul și ajung în București Obor, București Nord și București Băneasa.

Cât timp durează de la Oradea la și când București trenurile plece?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 15 ore și 20 minute București ultimul, dar, în medie, este nevoie de 19 ore și 22 minute. Primul tren indreptat spre București ultimul la 03:11, în timp ce ultima părăsește Oradea la 22:10.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another