Gasiți un tren de la Oradea până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 17,60 RON
Durata călătoriei 5 h 37 min
Călătorii pe zi 42
Prima plecare 04:52
Ultima plecare 01:30
Distanța 131 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Oradea la Cluj-Napoca.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Cluj-Napoca. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Oradea la Cluj-Napoca, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Cluj-Napoca?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Oradea la Cluj-Napoca pentru 16,25 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 29,87 RON medie Cluj-Napoca ultimul.

Ce companii pe care le ia de la Oradea cu trenul până la Cluj-Napoca?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu CFR Călători, și Interregional Călători, servind ruta trenului între Oradea și Cluj-Napoca.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii 19,70 RON Detalii Detalii Detalii 19,70 RON 17,60 RON
14,62 RON 17,05 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Oradea spre Cluj-Napoca

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Cluj-Napoca ultimul este călătoria?

Durata medie a călătoriei este 5 h 33 min, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 2 h 27 min în Cluj-Napoca. Primul tren pleacă de la Oradea la 04:56, iar ultimul pleacă la 01:30.

Stații care servesc linia de cale ferată Oradea - Cluj-Napoca?

Puteți lua trenul spre Oradea, Oradea Est, Oradea Est Triaj H și Oradea Vest la Cluj-Napoca, care ajunge la Cluj Napoca și Cluj Napoca Est.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt