Gasiți un tren de la Oradea până la Crasna

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 114 RON
Durata călătoriei 17 h 11 min
Călătorii pe zi 33
Prima plecare: 02:56
Ultima plecare: 23:36
Distanța 74km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Oradea la Crasna.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Ce companii deservesc ruta de la Oradea la Crasna?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Oradea la Crasna oferite de CFR Călători.

Cât costă biletele de tren de la Oradea la Crasna?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Oradea la Crasna pentru 114,10 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 159,98 RON medie Crasna ultimul.

Trenuri din Oradea spre Crasna


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Oradea și Crasna, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Stații care servesc linia de cale ferată Oradea - Crasna?

Trenurile spre pot pleca din Crasna ultimul Oradea și să ajungă la Crasna.

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Crasna ultimul?

Durata medie a călătoriei este 18 ore și 59 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 13 ore și 58 minute în Crasna. Primul tren pleacă de la Oradea la 02:01, iar ultimul pleacă la 09:01. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another