• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Oradea până la Iaşi Starting from 68,05 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Călătoria dvs. de la Oradea la Iaşi cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Oradea la Iaşi. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Oradea la Iaşi?

În medie, un bilet de tren de la Oradea la Iaşi vă va costa 108,51 RON. Totuși, este posibil să existe alternative mai ieftine. Virail vă va arăta cele mai mici prețuri disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs., care ar putea fi chiar și 68,05 RON. Dacă încercați să vă încadrați într-un buget, există mai multe modalități prin care puteți căuta prețuri mai mici la bilete. De exemplu, dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să constatați că unele zile ale săptămânii sunt mai ieftine ca altele. Călătoriile în sezonul de vârf de obicei vor costa mai mult, așadar evitați asta dacă vreți să economisiți bani. Chiar și momentul zilei poate afecta uneori prețul biletelor. De asemenea, puteți căuta o rută indirectă, care ar putea fi mai ieftină decât o legătură directă. Adesea, cele mai ieftine bilete de tren pot fi găsite făcând rezervarea cu mult timp în avans. Totuși, aveți în vedere că multe companii nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete ale lor.Oradea la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 82,50 RON
Durata călătoriei 16 h 59 min
Călătorii pe zi 38
Prima plecare 08:55
Ultima plecare 23:22
Distanța 429 km

Prețul biletului Oradea - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
93 RON
Detalii
93 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
698,20 RON
Detalii
598,47 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
63,34 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
33
Transportatori
1
Prețul minim
68,05 RON
Prețul maxim
190,10 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 18 min
Oradea Est Triaj H - Remiza T. Socola H
10:41 - 09:23
93 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 16 min
Oradea Est - Remiza T. Socola H
10:39 - 09:23
93,80 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 5 min
Oradea Est Triaj H - Iași
10:41 - 00:46
95,20 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 26 min
Oradea Est - Remiza T. Socola H
18:41 - 19:07
95,95 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 7 min
Oradea Est - Iași
10:39 - 00:46
96 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 16 h 55 min
Oradea Est Triaj H - Iași
17:38 - 10:33
98,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 2 h 16 min
Oradea Est - Remiza T. Socola H
18:41 - 20:57
98,30 RON

Cât de lungă este călătoria de la Oradea la Iaşi cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Oradea la Iaşi, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Oradea și Iaşi vor termina călătoria în 11 h 27 min. În medie, vă va lua cam 17 h 2 min pentru a parcurge 429 km între Oradea și Iaşi.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Oradea la Iaşi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Oradea la Iaşi, care de obicei este la 09:00. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 23:22. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Oradea la Iaşi?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Oradea de la următoarele stații: Oradea, Oradea Est Triaj H, Oradea Est și Oradea Vest. Sosind la Iaşi, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Iași, Remiza T. Socola H și Nicolina. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Iaşi.

Câte călătorii de la Oradea la Iaşi sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Oradea la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 50 plecări pe zi. În medie, sunt 36 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 2 călătorii directe între Oradea și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 34 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.