Gasiți un tren de la Oradea până la Sibiu

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 35,15RON
Durata călătoriei 13 h
Călătorii pe zi 168
Prima plecare: 06:00
Ultima plecare: 23:36
Distanța 221km

bilete de tren ieftine de la Oradea pe virail Sibiu.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Trenurile de la Oradea la care companiile: Sibiu se poate călători cu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Oradea și Sibiu.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Sibiu?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Oradea la Sibiu ultimul de 148,98 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Oradea pentru a putea fi în jur de Sibiu 35,15 RON.

Prețul biletului Oradea - Sibiu în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
39 RON Detalii Detalii 61 RON38 RON Detalii 39 RON

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis. <

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Ce stații face trenurile să plece de la Sibiu?

Trenurile spre va pleca de la Sibiu ultimul Oradea, Oradea Est, Oradea Vest și Oradea Est Triaj H și va ajunge la Turnișor, Sibiu, Atelier Zona H și Sibiu Hc.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Oradea la Sibiu programată?

În medie, este nevoie de 12 ore și 11 minute pentru a ajunge la cu trenul Sibiu, dar va avea nevoie de 10 ore și 19 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 06:11, în timp ce ultima părăsește Oradea la 21:07.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another