Train Illustration

Gasiți un tren de la Oradea până la Sighetu Marmaţiei

Starting from
40,05 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătoria dvs. de la Oradea la Sighetu Marmaţiei cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Oradea la Sighetu Marmaţiei. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cât costă să ajung de la Oradea la Sighetu Marmaţiei cu trenul?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Oradea la Sighetu Marmaţiei. Însă în medie veți plăti în jur de 69,96 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 40,05 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Oradea la Sighetu Marmaţiei transport tren

Cel mai bun preț 48 RON
Durata călătoriei 15 h 25 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare 04:15
Ultima plecare 01:03
Distanța 175 km
Plecare Oradea
Sosire Sighetu Marmaţiei
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Prețul biletului Oradea - Sighetu Marmaţiei în fiecare zi

 
Azi
Detalii
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
Detalii
În 5 zile
48 RON
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
11
Transportatori
3
Prețul minim
40,05 RON
Prețul maxim
85,50 RON

Oradea - Sighetu Marmaţiei

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

48 RON

Data
Duminică 21 August 2022
CFR Călători-logo
Oradea Est - Sighetu Marmației
15:40 - 09:56
CFR Călători
18h 16min
1 schimbări
CO2: 0.5kg
Cel mai ieftin

Cât durează călătoria de la Oradea la Sighetu Marmaţiei cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Oradea la Sighetu Marmaţiei, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Oradea și Sighetu Marmaţiei vor termina călătoria în 8 h 41 min. În medie, vă va lua cam 14 h 20 min pentru a parcurge 176 km între Oradea și Sighetu Marmaţiei.

În ce moment al zilei pot călători de la Oradea la Sighetu Marmaţiei?

În general, prima plecare a serii din Oradea va fi la 03:41, iar ultima plecare va fi la 01:03. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Oradea la Sighetu Marmaţiei se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Oradea la Sighetu Marmaţiei?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Oradea de la următoarele stații: Oradea Est, Oradea Est Triaj H, Oradea și Oradea Vest. Sosind la Sighetu Marmaţiei, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Sighetu Marmației. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Sighetu Marmaţiei.

Câte călătorii zilnice există de la Oradea la Sighetu Marmaţiei?

Numărul exact al călătoriilor de la Oradea la Sighetu Marmaţiei poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 9 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv Infofer, CFR Călători și . În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 12 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Oradea la Sighetu Marmaţiei. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Oradea la Sighetu Marmaţiei variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 9 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
241 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback