Gasiți un tren de la Oradea până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 22,60 RON
Durata călătoriei 9 h 31 min
Călătorii pe zi 57
Prima plecare 06:15
Ultima plecare 23:46
Distanța 156 km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Oradea la Timişoara.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Timişoara. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Oradea la Timişoara, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât costă biletele de tren de la Oradea la Timişoara?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Oradea la Timişoara ultimul de 38,47 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Oradea pentru a putea fi în jur de Timişoara 20,91 RON.

Ce companii pe care le ia de la Oradea cu trenul până la Timişoara?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Oradea la Timişoara oferite de CFR Călători și .

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
25 RON 25 RON 25 RON 23,80 RON 23,80 RON Detalii 23,80 RON
30,45 RON 34,11 RON Mai mult Mai mult 35,32 RON Mai mult Mai mult

Trenuri din Oradea spre Timişoara

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Timişoara ultimul?

Primul tren spre 06:18 pleacă la ora Timişoara ultimul, în timp ce ultimul la 23:46. În medie, călătoria durează 9 h 44 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 3 h 3 min Timişoara ultimul.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Oradea la Timişoara?

Trenurile pleacă Oradea din Oradea, Oradea Vest, Oradea Est și Oradea Est Triaj H și să ajungă la Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Sud, Timișoara C.E.T. și Timișoara Est.

Deoarece călătoria între Oradea și relativ scurt Timişoara ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.