Gasiți un tren de la Orăştie până la Timişoara

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 19,07 RON
Durata călătoriei 9 h
Călătorii pe zi 26
Prima plecare 06:10
Ultima plecare 00:09
Distanța 153 km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Orăştie la Timişoara.

Dacă sunteți în căutarea pentru cel mai simplu mod de a găsi cel mai bun pret pentru traseul trenului, virail este ceea ce au fost căutați. Trebuie doar să selectați data și virail vă va arăta toate conexiunile oferite de partenerii noștri: prin filtrarea rezultatelor, veți găsi soluția perfectă pentru bugetul și programul. Virail vă va redirecționa către site-ul web al companiei pentru o rezervare simplu și sigur.

Cât de mult este cel mai ieftin bilet de tren de la Orăştie la Timişoara?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Orăştie la Timişoara ultimul de 47,07 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Orăştie pentru a putea fi în jur de Timişoara 19,07 RON.

Ce companii pe care le ia de la Orăştie cu trenul până la Timişoara?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Orăştie la Timişoara oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

18,27 RON 19,49 RON Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult Mai mult

Trenuri din Orăştie spre Timişoara

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Timişoara ultimul este călătoria?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 4 h 6 min Timişoara ultimul, dar, în medie, este nevoie de 9 h. Primul tren indreptat spre Timişoara ultimul la 06:10, în timp ce ultima părăsește Orăştie la 00:09.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Timişoara ultimul ajungeti?

Trenurile spre pot pleca din Timişoara ultimul Oraștie și să ajungă la Timișoara Nord, Ronaț Triaj Gr. D, Timișoara Est, Timișoara Sud și Timișoara C.E.T..

Atunci când călătoresc pe distanțe scurte, puteți lua în considerare, de asemenea, autobuze și opțiuni carpooling: cu unele noroc, veți găsi opțiuni foarte ieftine, chiar dacă rezervați pe termen scurt