Gasiți un tren de la Orţişoara până la Vrabia

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 75 RON
Durata călătoriei 16 h 5 min
Călătorii pe zi 7
Prima plecare: 05:57
Ultima plecare: 00:56
Distanța 364km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Orţişoara la Vrabia.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Vrabia. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Orţişoara la Vrabia, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii de turism de la Orţişoara cu trenul până la Vrabia?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, Infofer care deservesc Orţişoara ruta trenului -. Vrabia <.

Care este prețul biletelor de tren de la Orţişoara la Vrabia?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Orţişoara la Vrabia pentru 75,10 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 84,33 RON medie Vrabia ultimul.

Trenuri din Orţişoara spre Vrabia


Dacă sunt flexibile cu datele de călătorie, luați în considerare întotdeauna că puteți cumpăra bilete de tren extrem de ieftine, dacă evitați deplasările în week-end și, dacă alegeți să călătoriți în timpul sezonului.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Orţişoara și Vrabia, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Ce stații face trenurile să plece de la Vrabia?

Trenurile să plece de la Ortisoara Orţişoara Vrabia ultimul și ajung în Vrabia Hc.

La ce oră trenurile de concediu și cât timp Vrabia ultimul este călătoria?

Primul tren spre 05:01 pleacă la ora Vrabia ultimul, în timp ce ultimul la 00:01. În medie, călătoria durează 16 ore și 19 minute, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 14 ore și 7 minute Vrabia ultimul.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another