Train Illustration

Gasiți un tren de la Paris până la Toulouse

Starting from
70,85 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 144,15 RON
Transport Tren

Mâine

De la 73,30 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Paris la Toulouse cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paris la Toulouse? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Paris la Toulouse?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Paris la Toulouse costă 70,85 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 489,66 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Paris la Toulouse.Paris la Toulouse transport tren

Cel mai bun preț 73,30 RON
Durata călătoriei 5 h 14 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 21:11
Ultima plecare 22:41
Distanța 588 km
Plecare Paris
Sosire Toulouse
Transportatori SNCF, OUI, OUI.sncf, , OUIGO

Prețul biletului Paris - Toulouse în fiecare zi

 
Azi
288,30 RON
146,49 RON
1.150,59 RON
4,89 RON
Mâine
144,15 RON
122,11 RON
261,66 RON
166,14 RON
În 2 zile
73,30 RON
122,11 RON
127,29 RON
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
În 4 zile
73,30 RON
122,11 RON
222,57 RON
4,89 RON
În 5 zile
73,30 RON
122,11 RON
227,46 RON
4,89 RON
În 6 zile
131,93 RON
102,52 RON
166,38 RON
258,98 RON

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
6
Transportatori
5
Prețul minim
70,85 RON
Prețul maxim
1.895,91 RON

Paris - Toulouse

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

122 RON

Data
Luni 10 Octombrie 2022
OUI.sncf-logo
Paris Austerlitz - Toulouse Matabiau
14:39 - 21:23
OUI.sncf
6h 44min
CO2: 1.69kg
Cel mai ieftin
Transport Autobuz

122 RON

Data
Luni 10 Octombrie 2022
FlixBus-logo
Paris (Bercy Seine) - Toulouse
22:00 - 06:55
FlixBus
8h 55min
CO2: 20.69kg
Cel mai ieftin
Transport Zbor

179 RON

Data
Luni 10 Octombrie 2022
easyJet-logo
Charles de Gaulle - Blagnac
07:00 - 08:25
easyJet
1h 25min
CO2: 108.74kg

Cât de lungă este călătoria de la Paris la Toulouse cu trenul?

Călătoria între Paris și Toulouse cu trenul durează de obicei 5 h 33 min pentru a acoperi o distanță de 588 km. Cea mai scurtă călătorie de la Paris la Toulouse vă va duce 4 h 10 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Toulouse, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

La ce oră sunt primele și ultimele plecări de la Paris la Toulouse?

În general, prima plecare a zilei din Paris va fi la 08:45, iar ultima plecare va fi la 22:41. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Paris la Toulouse se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Paris la Toulouse?

În Paris, stațiile de plecare includ Paris Bercy, Paris Montparnasse 1 Et 2, Paris Austerlitz, Paris Montparnasse și Paris Gare De Lyon. Când veți sosi în Toulouse, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Toulouse Matabiau și Montauban Ville Bourbon. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

Câte călătorii zilnice există de la Paris la Toulouse?

Numărul exact al călătoriilor de la Paris la Toulouse poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 11 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv SNCF, OUI, OUI.sncf, și OUIGO. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 66 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Paris la Toulouse. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Paris la Toulouse variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 7 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 4 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback