Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Paşcani până la Bacău

Starting from
10,20 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 12 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Descoperă

Călătoria dvs. de la Paşcani la Bacău cu Virail

Cunoașteți cea mai bună modalitate de a ajunge de la Paşcani la Bacău? Nu? Nu vă faceți griji, Virail știe. Instrumentul nostru de căutare folosește date de la mii de furnizori de călătorii pentru a vă arăta toate rutele disponibile pentru datele de călătorie alese de dvs. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun, vă putem ajuta. Filtrați-vă rezultatele după nevoile dvs.: decideți dacă vreți un bilet dus sau dus-întors, căutați o călătorie directă sau una cu legături și alegeți momentul zilei în care preferați să călătoriți. Aruncați o privire la toate informațiile și găsiți opțiunea de transport care este potrivită pentru dvs. Când v-ați selectat călătoria ideală, Viral vă va redirecționa la site-ul furnizorului de călătorii ales, unde vă puteți finaliza rezervarea. Aventura dvs. vă așteaptă - lăsați Virail să vă ajute astăzi.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Paşcani la Bacău?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Paşcani la Bacău. Însă în medie veți plăti în jur de 18,86 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 10,20 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Paşcani la Bacău transport tren

Cel mai bun preț 10,80 RON
Durata călătoriei 1 h 40 min
Călătorii pe zi 24
Prima plecare 03:16
Ultima plecare 00:38
Distanța 77 km
Plecare Paşcani
Sosire Bacău
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Prețul biletului Paşcani - Bacău în fiecare zi

 
Azi
12 RON
9,74 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
Detalii
Detalii
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
11,40 RON
14,62 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
24
Transportatori
1
Prețul minim
10,20 RON
Prețul maxim
47,25 RON

Paşcani - Bacău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

11,40 RON

Data
Vineri 1 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Pașcani - Bacău
05:03 - 06:37
CFR Călători
1h 34min
CO2: 0.22kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Paşcani la Bacău cu trenul?

Călătoria de la Paşcani la Bacău acoperă o distanță de 77 km. În medie, vă puteți aștepta la o durată a călătoriei de aproximativ 1 h 40 min. Totuși, rezervând cea mai rapidă opțiune veți ajunge la destinație în aproximativ 50 min. Pentru călătorii mai rapide, căutați rute expres. Vă rugăm să rețineți că acestea pot pleca numai în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, este posibil să constatați că puteți merge mai repede de la Paşcani la Bacău făcând legături în loc să alegeți o rută directă.

În ce moment al zilei pot călători de la Paşcani la Bacău?

Prima plecare a serii de la Paşcani la Bacău este la 03:27, în timp ce ultima călătorie pornește la 00:38. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Paşcani și Bacău. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Paşcani la Bacău?

Veți putea pleca din Paşcani folosind stații precum Pașcani Triaj H și Pașcani. Acestea vă conectează cu stații care includ Bacău și Lespezi Bacău Hc din Bacău. Verificați cu atenție înainte de a face o rezervare. Unele sau toate aceste stații vor apărea pe rută, în funcție de furnizorul de transport pe care îl folosiți pentru călătoria dvs. Verificați cu atenție pentru a vedea care este ruta urmată de furnizorul de transport pe care l-ați ales, pentru a vedea dacă trece printr-o stație care convine nevoilor dvs. S-ar putea să fie nevoie să faceți o călătorie scurtă între stații fie în Paşcani, fie în Bacău, pentru confortul dvs. în timp ce călătoriți.

Câte călătorii de la Paşcani la Bacău sunt în fiecare zi?

Numărul exact al călătoriilor de la Paşcani la Bacău poate varia de la o zi la alta. Unele servicii se pot desfășura în anumite zile ale săptămânii, în timp ce altele ar putea fi sezoniere. În general, în fiecare zi se efectuează o medie de 24 plecări. Acestea sunt desfășurate de câțiva furnizori de transport diferiți, inclusiv CFR Călători. În zilele deosebit de aglomerate, pot exista până la 28 plecări. De obicei vă puteți aștepta să existe mai multe legături în zilele lucrătoare. Mulți furnizori desfășoară mai puține călătorii în zilele de weekend sau sărbători legale. În calitate de călător, puteți prefera să luați o rută directă de la Paşcani la Bacău. Totuși, veți găsi mai multe opțiuni disponibile dacă sunteți dispus să alegeți o rută de legătură. Acestea trec prin unul sau mai multe orașe diferite și va trebui să schimbați pe parcurs. Nu toți călătorii se simt confortabil făcând mai multe legături, dar în caz că da, vă veți bucura de o mai mare flexibilitate când vă faceți rezervarea. Numărul exact al plecărilor zilnice de la Paşcani la Bacău variază, dar în general vă puteți aștepta să găsiți 17 legături directe fără schimbări, cu plecare în fiecare zi. Călătorii care sunt dispuși să aleagă o rută indirectă vor găsi, în medie, 7 călătorii cu una sau mai multe schimbări.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
185 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback