Gasiți un tren de la Paşcani până la Bacău

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 10 RON
Durata călătoriei 1 h 49 min
Călătorii pe zi 48
Prima plecare: 01:27
Ultima plecare: 23:53
Distanța 77km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Paşcani la Bacău.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Paşcani la Bacău. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Ce companii de turism de la Paşcani cu trenul până la Bacău?

Dintre toți partenerii virail, va fi, de asemenea, posibilitatea de a călători cu Infofer și CFR Călători, servind ruta trenului între Paşcani și Bacău.

Cât de mult sunt reduse biletele de tren cost cu o schimbare de la Paşcani la Bacău?

Prin rezervare în avans, puteți găsi bilete de tren ieftine de la Paşcani din 10,20 RON Bacău. Cu toate acestea, bilete de tren pentru acest cost traseu, în medie, în jurul valorii de 35,35 RON.

Prețul biletului Paşcani - Bacău în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
12 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
14 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Paşcani și Bacău, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Ce stații face trenurile să plece de la Bacău?

Trenurile pleacă Paşcani din Pascani, Pașcani și Pașcani Triaj H și să ajungă la Lespezi Bacau Hc, Bacău și Lespezi Bacău Hc.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Paşcani la Bacău programată?

În medie, este nevoie de 2 ore și 42 minute pentru a ajunge la cu trenul Bacău, dar va avea nevoie de 1 ora și 38 minute cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 01:07, în timp ce ultima părăsește Paşcani la 23:09.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another