Gasiți un tren de la Paşcani până la Iaşi

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 9,55RON
Durata călătoriei 2 h 16 min
Călătorii pe zi 304
Prima plecare: 01:36
Ultima plecare: 20:56
Distanța 67km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Paşcani la Iaşi pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii deservesc ruta de la Paşcani la Iaşi?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Paşcani la Iaşi oferite de CFR Călători.

Cât costă biletele de tren de la Paşcani la Iaşi?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Paşcani la, de asemenea, doar Iaşi 9,55 RON, în timp ce prețul mediu este 52,55 RON.

Prețul biletului Paşcani - Iaşi în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
10 RON11 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii
Detalii 10 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Paşcani și relativ scurt Iaşi ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Stații care servesc linia de cale ferată Paşcani - Iaşi?

Trenurile să plece de la Pașcani Triaj H și Pașcani Paşcani Iaşi ultimul și ajung în Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H.

Cât timp durează de la Paşcani la și când Iaşi trenurile plece?

În timp ce primul tren spre frunze la 01:11 Iaşi ultimul, ultima este programată pentru 20:06. Durata medie a călătoriei este de 2 ore și 12 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Iaşi în 1 ora și 5 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another