Gasiți un tren de la Paşcani până la Iaşi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 9,55RON
Durata călătoriei 2 h 35 min
Călătorii pe zi 137
Prima plecare: 00:36
Ultima plecare: 20:56
Distanța 67km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Paşcani la Iaşi pe virail.

Găsirea conexiunea perfectă de tren nu a fost niciodată atât de ușoară: datorită virail, veți putea compara sute de oferte, în același timp, doar prin introducerea data calatoriei. Prin filtrele de preț și de plecare, veti avea posibilitatea de a restricționa rezultatele și pentru a găsi soluția perfectă. Rezervarea are loc pe site-ul furnizorului, la care va fi redirecționat automat.

Ce companii deservesc ruta de la Paşcani la Iaşi?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Paşcani la Iaşi oferite de CFR Călători.

Cât costă biletele de tren de la Paşcani la Iaşi?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Paşcani la, de asemenea, doar Iaşi 9,55 RON, în timp ce prețul mediu este 19,85 RON.

Prețul biletului Paşcani - Iaşi în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
10,60 RON10,60 RON12,65 RON Detalii 10,10 RON Detalii 10,10 RON

Trenuri din Paşcani spre Iaşi


Dacă există modificări în traseul dvs., asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

Deoarece călătoria între Paşcani și relativ scurt Iaşi ultimul, puteți lua în considerare carpooling sau cu autobuzul, ca modalități alternative de transport cu tarife mai ieftine și durată similare.

Stații care servesc linia de cale ferată Paşcani - Iaşi?

Trenurile să plece de la Pascani Triaj H și Pascani Paşcani Iaşi ultimul și ajung în Iasi.

Cât timp durează de la Paşcani la și când Iaşi trenurile plece?

În timp ce primul tren spre frunze la 05:03 Iaşi ultimul, ultima este programată pentru 19:03. Durata medie a călătoriei este de 1 ora și 32 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Iaşi în 1 ora și 25 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another