Train Illustration

Gasiți un tren de la Paşcani până la Iaşi

Starting from
9,55 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 13 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 12,35 RON

Ajungeți de la Paşcani la Iaşi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Paşcani la Iaşi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Paşcani la Iaşi cu trenul?

Când călătoriți de la Paşcani la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 20,90 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 9,55 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Paşcani la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 12,35 RON
Durata călătoriei 1 h 47 min
Călătorii pe zi 43
Prima plecare 07:20
Ultima plecare 01:50
Distanța 67 km
Plecare Paşcani
Sosire Iaşi
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători, , Regio Călători

Prețul biletului Paşcani - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
13 RON
9,74 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
12,35 RON
Detalii
În 3 zile
12,35 RON
14,62 RON
În 4 zile
13 RON
14,62 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
43
Transportatori
4
Prețul minim
9,55 RON
Prețul maxim
99,30 RON

Paşcani - Iaşi

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

13 RON

Data
Sâmbătă 20 August 2022
CFR Călători-logo
Pașcani Triaj h - Iași
14:51 - 16:44
CFR Călători
1h 53min
CO2: 0.19kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Paşcani la Iaşi cu trenul?

Călătoria între Paşcani și Iaşi cu trenul durează de obicei 2 h pentru a acoperi o distanță de 67 km. Cea mai scurtă călătorie de la Paşcani la Iaşi vă va duce 1 h. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Iaşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Paşcani la Iaşi?

În general, prima plecare a zilei din Paşcani va fi la 07:20, iar ultima plecare va fi la 01:50. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Paşcani la Iaşi se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Paşcani la Iaşi?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Paşcani și Iaşi. Vă puteți începe călătoria în Paşcani la stații precum Pașcani și Pașcani Triaj h. Acestea se leagă de stații care includ Iași, Nicolina și Remiza T. Socola H din Iaşi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Paşcani la Iaşi.

Câte călătorii de la Paşcani la Iaşi au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Paşcani la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum Infofer, CFR Călători, și Regio Călători. Veți găsi un număr maxim de 49 plecări pe zi. În medie, sunt 43 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 20 călătorii directe între Paşcani și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 23 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
227 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback