• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Paşcani până la Iaşi Starting from 9,05 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Iaşi

Ajungeți de la Paşcani la Iaşi cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Paşcani la Iaşi? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Paşcani la Iaşi cu trenul?

Când călătoriți de la Paşcani la Iaşi, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 17,83 RON. S-ar putea să găsiți prețuri mici chiar și de 9,05 RON, dar totul depinde cum călătoriți. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.Paşcani la Iaşi transport tren

Cel mai bun preț 9,05 RON
Durata călătoriei 2 h 1 min
Călătorii pe zi 40
Prima plecare 04:16
Ultima plecare 01:25
Distanța 67 km

Prețul biletului Paşcani - Iaşi în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
14,62 RON
14,62 RON
19,49 RON
Detalii
Detalii
24,36 RON
Detalii

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
40
Transportatori
1
Prețul minim
9,05 RON
Prețul maxim
99,30 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 24 min
Pașcani - Iași
07:20 - 08:44
10,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 24 min
Pașcani - Iași
08:16 - 09:40
10,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 23 min
Pașcani - Iași
14:18 - 15:41
10,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 23 min
Pașcani - Iași
16:28 - 17:51
10,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 55 min
Pașcani Triaj h - Iași
17:55 - 19:50
10,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 23 min
Pașcani - Iași
18:27 - 19:50
10,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 1 h 36 min
Pașcani - Iași
20:05 - 21:41
10,60 RON

Cât de lungă este călătoria de la Paşcani la Iaşi cu trenul?

Călătoria între Paşcani și Iaşi cu trenul durează de obicei 2 h 1 min pentru a acoperi o distanță de 67 km. Cea mai scurtă călătorie de la Paşcani la Iaşi vă va duce 1 h 1 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Iaşi, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

În ce moment al zilei pot călători de la Paşcani la Iaşi?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Paşcani la Iaşi, care de obicei este la 04:16. Ultima plecare programată a serii este în mod normal la 01:25. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Paşcani la Iaşi?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Paşcani și Iaşi. Vă puteți începe călătoria în Paşcani la stații precum Pașcani și Pașcani Triaj h. Acestea se leagă de stații care includ Nicolina și Iași din Iaşi. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Paşcani la Iaşi.

Câte călătorii de la Paşcani la Iaşi au loc în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Paşcani la Iaşi, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 51 plecări pe zi. În medie, sunt 40 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt 19 călătorii directe între Paşcani și Iaşi. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 21 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.