Gasiți un tren de la Petroşani până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 28,50 RON
Durata călătoriei 12 h 59 min
Călătorii pe zi 23
Prima plecare 08:15
Ultima plecare 01:13
Distanța 151 km

Bilete de tren ieftine de la Petroşani pe virail Cluj-Napoca.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Cluj-Napoca. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Petroşani la Cluj-Napoca, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Cât costă biletele de tren de la Petroşani la Cluj-Napoca?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Petroşani la Cluj-Napoca ultimul de 51,45 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Petroşani pentru a putea fi în jur de Cluj-Napoca 25,95 RON.

Ce companii deservesc ruta de la Petroşani la Cluj-Napoca?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Petroşani la Cluj-Napoca oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
31,15 RON 32,35 RON Detalii 30,45 RON Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Petroşani spre Cluj-Napoca

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Cluj-Napoca ultimul?

Primul tren spre 05:46 pleacă la ora Cluj-Napoca ultimul, în timp ce ultimul la 01:13. În medie, călătoria durează 12 h 46 min, dar cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 h 41 min Cluj-Napoca ultimul.

, În care stațiile poate lua trenul spre și în cazul în care va Cluj-Napoca ultimul ajungeti?

Trenurile spre pot pleca din Cluj-Napoca ultimul Petroșani, Lunca Jiului Hc și Peștera Bolii H. și să ajungă la Cluj Napoca Est și Cluj Napoca.

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.