Gasiți un tren de la Petroşani până la Cluj-Napoca

Aceste companii de transport au încredere în noi


Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 19,35RON
Durata călătoriei 9 h 51 min
Călătorii pe zi 125
Prima plecare: 06:48
Ultima plecare: 22:54
Distanța 151km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Petroşani la Cluj-Napoca.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Cluj-Napoca. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Petroşani la Cluj-Napoca, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Petroşani pentru a Cluj-Napoca?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Petroşani la Cluj-Napoca oferite de CFR Călători.

Care este prețul biletelor de tren de la Petroşani la Cluj-Napoca?

Rezervarea în avans într-adevăr vă permite să salvați niște bani: de fapt, puteți obține bilete de tren ieftine de la Petroşani la, de asemenea, doar Cluj-Napoca 19,35 RON, în timp ce prețul mediu este 79,83 RON.

Trenuri din Petroşani spre Cluj-Napoca


Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Petroşani la Cluj-Napoca?

Trenurile să plece de la Pestera Bolii H., Petrosani și Lunca Jiului Hc Petroşani Cluj-Napoca ultimul și ajung în Cluj Napoca Est și Cluj Napoca.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Petroşani la Cluj-Napoca programată?

Durata medie a călătoriei este 7 ore și 48 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 6 ore și 6 minute în Cluj-Napoca. Primul tren pleacă de la Petroşani la 07:03, iar ultimul pleacă la 21:03. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another