Gasiți un tren de la Petroşani până la Craiova

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Craiova

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 16,95RON
Durata călătoriei 4 h 54 min
Călătorii pe zi 120
Prima plecare: 00:01
Ultima plecare: 22:40
Distanța 127km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Petroşani la Craiova.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Craiova. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Petroşani la Craiova, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii de turism de la Petroşani cu trenul până la Craiova?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Petroşani și Craiova.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Craiova?

Dacă aveți posibilitatea de a rezerva în avans, va fi probabil pentru a găsi bilete de avion ieftine de tren de la Petroşani la Craiova pentru 16,95 RON. În cazul în care nu se poate planifica în avans, bilete de tren la un cost pe 72,08 RON medie Craiova ultimul.

Prețul biletului Petroşani - Craiova în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
20 RON20 RON20 RON21 RON Detalii Detalii 19 RON
24 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Nu uitați să cumpere alimente și băuturi în avans, dacă aveți nevoie de ele: stații de tren nu au întotdeauna magazine, în timp ce la bord s © nu cafenele sunt întotdeauna disponibile și de multe ori foarte scumpe

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Petroşani și Craiova, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Petroşani la Craiova?

Trenurile să plece de la Petroșani, Lunca Jiului Hc și Peștera Bolii H. Petroşani Craiova ultimul și ajung în Craiova și Craiova Triaj Hc.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Petroşani la Craiova programată?

În timp ce primul tren spre frunze la 00:12 Craiova ultimul, ultima este programată pentru 23:06. Durata medie a călătoriei este de 4 ore și 5 minute, dar cele mai rapide trenuri pot ajunge să Craiova în 2 ore și 50 minute.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another