Gasiți un tren de la Petroşani până la Sibiu

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in Sibiu

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 9,55RON
Durata călătoriei 10 h 19 min
Călătorii pe zi 137
Prima plecare: 00:01
Ultima plecare: 22:54
Distanța 74km

Comparați cele mai bune preturi de tren de la Petroşani la Sibiu.

Virail are truc magic pentru a găsi biletele de tren ieftine pentru Sibiu. Trebuie doar să introduceți datele călătoriei, apoi setați filtrele de plecare și de preț în funcție de preferințele dumneavoastră. După ce ați ales cele mai bune opțiuni de călătorie pentru trenul de la Petroşani la Sibiu, virail va redirecționa automat la site-ul furnizorului pentru achiziție.

Ce companii deservesc ruta de la Petroşani la Sibiu?

Virail colaborează cu mai mult de 200 de parteneri în Europa și în restul lumii, printre care, de asemenea, CFR Călători care deservesc Petroşani ruta trenului -. Sibiu <.

Cât costă biletele de tren de la Petroşani la Sibiu?

În medie, bilete de tren de la Petroşani la 195,98 RON de cost Sibiu, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 9,55 RON.

Prețul biletului Petroşani - Sibiu în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
23,90 RON21 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Petroşani și Sibiu, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.

Stații care servesc linia de cale ferată Petroşani - Sibiu?

Trenurile spre va pleca de la Sibiu ultimul Petroșani, Peștera Bolii H. și Lunca Jiului Hc și va ajunge la Sibiu Hc, Atelier Zona H, Sibiu și Turnișor.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Petroşani la Sibiu programată?

Durata medie a călătoriei este 10 ore și 20 minute, dar cele mai rapide conexiuni pe care le duc la 6 ore și 53 minute în Sibiu. Primul tren pleacă de la Petroşani la 00:12, iar ultimul pleacă la 23:07. <

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another