Gasiți un tren de la Petroşani până la Târgu Jiu

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 6,50 RON
Durata călătoriei 2 h 30 min
Călătorii pe zi 28
Prima plecare 06:35
Ultima plecare 01:41
Distanța 41 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Petroşani la Târgu Jiu pe virail.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Petroşani la Târgu Jiu. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Târgu Jiu?

În medie, bilete de tren de la Petroşani la 9,65 RON de cost Târgu Jiu, dar dacă vă puteți rezerva în prealabil sau alege datele și orele mai puțin populare, ați putea găsi bilete de avion ieftine de tren din 6,15 RON.

Ce companii feroviare oferă conexiuni cu trenul de la Petroşani pentru a Târgu Jiu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Petroşani și Târgu Jiu.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
Detalii Detalii Detalii 6,50 RON Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Petroşani spre Târgu Jiu

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Petroşani la Târgu Jiu programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 1 h 8 min Târgu Jiu ultimul, dar, în medie, este nevoie de 3 h. Primul tren indreptat spre Târgu Jiu ultimul la 06:40, în timp ce ultima părăsește Petroşani la 01:41.

Ce stații face trenurile să plece de la Târgu Jiu?

Puteți lua trenul spre Peștera Bolii H., Lunca Jiului Hc și Petroșani la Târgu Jiu, care ajunge la Ecaterina Teodoroiu și Târgu Jiu.

Dacă există modificări în traseul dvs, asigurați-vă că aveți întotdeauna suficient timp pentru a merge de la o platformă la alta și nu uita niciodată posibilitatea de întârziere care ar putea face dor de tine de-al doilea tren.

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.