Gasiți un tren de la Petroşani până la Târgu-Mureş

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 35,10RON
Durata călătoriei 9 h 35 min
Călătorii pe zi 89
Prima plecare: 06:01
Ultima plecare: 22:54
Distanța 155km

Virail găsește pentru tine cele mai bune oferte de tren de la Petroşani la Târgu-Mureş.

Virail face ca fiecare călătorie mai ușor: singurul lucru pe care va trebui să faceți este de a specifica data călătoriei de la Petroşani la Târgu-Mureş. Ulterior, va fi capabil de a găsi opțiunea perfectă pentru călătoria dvs. prin filtrarea și sortarea rezultatelor după preț și de plecare. Virail, de asemenea, vă va redirecționa automat site-ul web al furnizorului pentru a finaliza rezervarea.

Trenurile de la Petroşani la care companiile: Târgu-Mureş se poate călători cu?

Dintre toți partenerii noștri, veți găsi, de asemenea CFR Călători, oferind conexiuni de tren între Petroşani și Târgu-Mureş.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Târgu-Mureş?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Petroşani la Târgu-Mureş ultimul de 59,18 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Petroşani pentru a putea fi în jur de Târgu-Mureş 35,10 RON.

Prețul biletului Petroşani - Târgu-Mureş în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
37,10 RON Detalii 36,90 RON Detalii Detalii 35,70 RON Detalii

În cazul în care mersul trenurilor nu se încadrează în programul dvs. sau bugetul, autobuzul și carpooling vă poate oferi unele alternative de preț și de timp, fără a schimba în mod substanțial durata călătoriei.

Stații care servesc linia de cale ferată Petroşani - Târgu-Mureş?

Trenurile pleacă Petroşani din Petroșani, Peștera Bolii H. și Lunca Jiului Hc și să ajungă la Târgu Mureș Sud, Azomureș Hc, Târgu Mureș și Târgu Mureș Nord.

Atunci când sunt frist și ultimele trenuri de la Petroşani la Târgu-Mureş programată?

Cu cele mai rapide conexiuni pe care le va fi în 5 ore și 43 minute Târgu-Mureş ultimul, dar, în medie, este nevoie de 8 ore și 51 minute. Primul tren indreptat spre Târgu-Mureş ultimul la 07:12, în timp ce ultima părăsește Petroşani la 23:02.

virail lets you search and compare times and prices of any transports from one city to another