Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Piatra Neamţ până la Bacău

Starting from
6,15 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 6,80 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

De la 6,80 RON
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Bacău

Descoperă

Călătorie rapidă și ușoară de la Piatra Neamţ la Bacău cu Virail

Virail ajută mii de călători să își planifice călătoriile în fiecare an. Cum? Este ușor. Doar introduceți datele la care aveți de gând să călătoriți de la Piatra Neamţ la Bacău. Motorul nostru puternic va analiza datele de la mii de furnizori de călătorii, apoi vă va arăta toate rutele disponibile. Puteți alege să călătoriți oricum doriți. Decideți tipul de transport pe care vreți să îl folosiți, în ce moment al zilei doriți să porniți la drum și dacă doriți o călătorie directă sau una cu legături. Când v-ați găsit ruta ideală, Virail vă va redirecționa la pagina web a furnizorului. Acolo, vă puteți face rezervarea, apoi este timpul să vă pregătiți pentru călătorie.

Cât voi plăti pentru bilete de tren de la Piatra Neamţ la Bacău?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Piatra Neamţ la Bacău. Însă în medie veți plăti în jur de 7,58 RON pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 6,15 RON, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.Piatra Neamţ la Bacău transport tren

Cel mai bun preț 6,15 RON
Durata călătoriei 1 h 19 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 07:47
Ultima plecare 02:21
Distanța 58 km
Plecare Piatra Neamţ
Sosire Bacău
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători

Prețul biletului Piatra Neamţ - Bacău în fiecare zi

 
Azi
6,80 RON
9,74 RON
Mâine
Detalii
Detalii
În 2 zile
6,80 RON
14,62 RON
În 3 zile
Detalii
Detalii
În 4 zile
6,50 RON
14,62 RON
În 5 zile
Detalii
Detalii
În 6 zile
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
13
Transportatori
1
Prețul minim
6,15 RON
Prețul maxim
17,90 RON

Piatra Neamţ - Bacău

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

6,50 RON

Data
Vineri 1 Iulie 2022
CFR Călători-logo
Piatra Neamț - Lespezi Bacău hc
16:36 - 17:39
CFR Călători
1h 3min
CO2: 0.17kg
Cel mai ieftin

Cât de lungă este călătoria de la Piatra Neamţ la Bacău cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Piatra Neamţ la Bacău, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Piatra Neamţ și Bacău vor termina călătoria în 1 h 3 min. În medie, vă va lua cam 1 h 19 min pentru a parcurge 59 km între Piatra Neamţ și Bacău.

În ce moment al zilei pot călători de la Piatra Neamţ la Bacău?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Piatra Neamţ la Bacău, care de obicei este la 07:47. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:21. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care stații se utilizează în călătoriile de la Piatra Neamţ la Bacău?

Puteți pleca din Piatra Neamţ la stații precum Piatra Neamț. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Bacău la următoarele stații: Lespezi Bacău Hc și Bacău. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Piatra Neamţ și Bacău. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Piatra Neamţ la Bacău?

Veți putea să călătoriți de la Piatra Neamţ la Bacău folosind companii precum CFR Călători. Împreună, acești furnizori oferă o medie de 13 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 13 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Piatra Neamţ la Bacău folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 13 legături directe de la Piatra Neamţ la Bacău în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 0 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
150 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback