Gasiți un tren de la Piatra Neamţ până la Braşov

Aceste companii de transport au încredere în noi

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta


Găsește o mașina ieftină in

Detaliile călătoriei

Cel mai bun preț 57,75 RON
Durata călătoriei 13 h 12 min
Călătorii pe zi 16
Prima plecare 06:47
Ultima plecare 00:40
Distanța 152 km

Cele mai bune oferte pentru trenul de la Piatra Neamţ la Braşov pe virail.

Cu virail puteți compara prețurile trenurilor de la Piatra Neamţ la o clipire Braşov din ochi. Ceea ce ai nevoie este doar pentru a alege data aveți de gând să plece și, dacă doriți, sortare și filtra rezultatele în preț și timp. Pentru a rezerva călătoria perfectă, virail vă va redirecționa direct la site-ul furnizorului, pentru o achiziție extrem de sigur.

Care este cel mai mic pret pentru bilete de tren către Braşov?

Prețul mediu al biletelor de tren de la Piatra Neamţ la Braşov ultimul de 87,29 RON. Cu toate acestea, va fi capabil de a găsi bilete mai ieftine dacă vă rezervați în avans, sau dacă poate fi flexibil cu datele tale: cele mai ieftine bilete de tren de la Piatra Neamţ pentru a putea fi în jur de Braşov 41,57 RON.

Ce companii de turism de la Piatra Neamţ cu trenul până la Braşov?

Virail găsește ofertă de la o mulțime de companii feroviare din Europa și în restul lumii. De exemplu, vă arată posibile conexiuni de tren de la Piatra Neamţ la Braşov oferite de CFR Călători.

Prețul biletului - în fiecare zi

Azi Mâine În 2 zile În 3 zile În 4 zile În 5 zile În 6 zile
57,75 RON Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii Detalii

Trenuri din Piatra Neamţ spre Braşov

Cât timp să aveți nevoie pentru a ajunge cu trenul la Braşov ultimul?

În medie, este nevoie de 13 h 1 min pentru a ajunge la cu trenul Braşov, dar va avea nevoie de 7 h 49 min cu cele mai rapide trenuri. Prima dintre ele este disponibil la 11:10, în timp ce ultima părăsește Piatra Neamţ la 00:40.

Care stații sunt deservite de trenurile care călătoresc de la Piatra Neamţ la Braşov?

Trenurile spre va pleca de la Braşov ultimul Piatra Neamț și va ajunge la Brașov, Bartolomeu și Dârste.

Atunci când călătoresc cu trenul, nu uitați să păstrați biletul cu tine: asigurați-vă că pentru a imprima în prealabil sau pentru a descărca versiunea mobilă dacă este permis.

Pentru distanțe scurte, cum ar fi între Piatra Neamţ și Braşov, autobuze și carpooling sunt alternative bune la tren, datorită costurilor reduse. De asemenea, autobuzele au avantajul de a ajunge la cele mai mici orașe în care nici o stație de tren.