Train Illustration

Gasiți un tren de la Piatra Neamţ până la Braşov

Starting from
51,10 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 70 RON
Transport Tren

Mâine

De la 62 RON
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Utilizați Virail pentru a găsi cea mai bună modalitate de a călători de la Piatra Neamţ la Braşov

Plănuiți să călătoriți de la Piatra Neamţ la Braşov? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Piatra Neamţ la Braşov?

Prețurile biletelor de tren de la Piatra Neamţ la Braşov variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Piatra Neamţ la Braşov vor costa 51,10 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 101,44 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Piatra Neamţ la Braşov transport tren

Cel mai bun preț 62 RON
Durata călătoriei 10 h 31 min
Călătorii pe zi 13
Prima plecare 07:47
Ultima plecare 02:21
Distanța 152 km
Plecare Piatra Neamţ
Sosire Braşov
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Piatra Neamţ - Braşov în fiecare zi

 
Azi
70 RON
Mâine
70 RON
În 2 zile
62 RON
În 3 zile
Detalii
În 4 zile
66 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
14
Transportatori
3
Prețul minim
51,10 RON
Prețul maxim
140,50 RON

Piatra Neamţ - Braşov

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

66 RON

Data
Vineri 19 August 2022
CFR Călători-logo
Piatra Neamț - Brașov
14:26 - 00:14
CFR Călători
9h 48min
3 schimbări
CO2: 0.44kg
Cel mai ieftin

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Piatra Neamţ la Braşov cu trenul?

Distanța dintre Piatra Neamţ și Braşov este în jur de 152 km. În funcție de ruta exactă și de furnizorul cu care călătoriți, timpul de călătorie poate varia. În medie, această călătorie va dura aproximativ 10 h 31 min. Totuși, cele mai rapide rute între Piatra Neamţ și Braşov durează 8 h 4 min. Dacă o călătorie rapidă este o prioritate pentru dvs. atunci când călătoriți, fiți atent la serviciile expres care vă pot duce acolo mai repede. Este posibil să fie necesară o oarecare flexibilitate atunci când rezervați. Adesea, aceste servicii pleacă doar în anumite momente ale zilei - sau chiar în anumite zile ale săptămânii. De asemenea, puteți găsi o călătorie mai rapidă alegând o rută indirectă și făcând legătura în altă stație de pe parcurs.

Când sunt primele și ultimele plecări de la Piatra Neamţ la Braşov?

Dacă vreți să porniți la drum devreme, alegeți prima plecare a zilei de la Piatra Neamţ la Braşov, care de obicei este la 07:47. Ultima plecare programată a zilei este în mod normal la 02:21. Aceste calendare pot varia în funcție de ziua săptămânii sau în perioade diferite ale anului.

Care sunt stațiile de pe ruta de la Piatra Neamţ laBraşov?

În Piatra Neamţ, stațiile de plecare includ Piatra Neamț. Când veți sosi în Braşov, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum Brașov, Dârste și Bartolomeu. Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Piatra Neamţ spre Braşov?

Ruta de la Piatra Neamţ la Braşov este deservită de furnizori care includ Infofer, CFR Călători și . De la această listă de furnizori de transport, există până la 16 plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Piatra Neamţ de 14 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Piatra Neamţ la Braşov, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 14 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
241 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback