Header background
  • Direct
  • Dus-Întors

Gasiți un tren de la Piatra Neamţ până la Timişoara

Starting from
101,10 RON
flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

De la 143,95 RON
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă
Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Timişoara

Descoperă

Călătoria de la Piatra Neamţ la Timişoara cu Virail

Plănuiți să călătoriți de la Piatra Neamţ la Timişoara? Uneori poate fi greu să știți de unde să începeți - dar aici intervine Virail. Puternicul nostru motor de căutare va explora toate opțiunile disponibile pentru călătoria dvs., căutând printre mai mult de 2.000 de companii de transport de pe tot globul. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. Într-o clipă, vă vom arăta o listă detaliată cu rute posibile, cu toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă lua decizia. Alegeți între autobuze, trenuri și altele, de legătură sau directe, dus sau retur - orice preferați. Când vă veți vedea rezultatele, selectați opțiunea aleasă, iar Virail vă va redirecționa la site-ul furnizorului, unde vă puteți finaliza rezervarea. Dați-ne voie să facem munca de pregătire pentru dvs., iar dvs. puteți să vă relaxați și să vă bucurați de călătorie.

Cât costă să ajung de la Piatra Neamţ la Timişoara cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Piatra Neamţ la Timişoara variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Piatra Neamţ la Timişoara vor costa 101,10 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 149,63 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Piatra Neamţ la Timişoara transport tren

Cel mai bun preț 126,85 RON
Durata călătoriei 21 h 22 min
Călătorii pe zi 18
Prima plecare 07:47
Ultima plecare 02:21
Distanța 413 km
Plecare Piatra Neamţ
Sosire Timişoara
Transportatori Infofer, Autogari, CFR Călători,

Prețul biletului Piatra Neamţ - Timişoara în fiecare zi

 
Azi
143,95 RON
Mâine
Detalii
În 2 zile
Detalii
În 3 zile
143,95 RON
În 4 zile
126,85 RON
În 5 zile
Detalii
În 6 zile
Detalii

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
16
Transportatori
1
Prețul minim
101,10 RON
Prețul maxim
192,90 RON

Piatra Neamţ - Timişoara

Lunar
Cel mai ieftin

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cele mai ieftine bilete pentru

Transport Tren

143,95 RON

Data
Joi 19 Mai 2022
CFR Călători-logo
Piatra Neamț - Timișoara Est
04:47 - 05:50
CFR Călători
25h 3min
3 schimbări
CO2: 1.18kg
Cel mai ieftin

Cât timp va dura să merg de la Piatra Neamţ la Timişoara cu trenul?

Călătoria între Piatra Neamţ și Timişoara cu trenul durează de obicei 21 h 22 min pentru a acoperi o distanță de 413 km. Cea mai scurtă călătorie de la Piatra Neamţ la Timişoara vă va duce 11 h 35 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Timişoara, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Piatra Neamţ la Timişoara?

Dacă preferați să călătoriți devreme, veți găsi de obicei prima plecare de la Piatra Neamţ la Timişoara la 07:47. Deși lucrurile se pot schimba în funcție de zi, în general ultima plecare zilnică este la 02:21. Dacă aveți o oarecare flexibilitate în ceea ce privește ziua în care călătoriți, s-ar putea să găsiți mai multe opțiuni disponibile. De exemplu, unii furnizori pot efectua doar rute dimineața devreme în zilele lucrătoare, când oamenii merg la muncă. Adesea veți găsi mai puține opțiuni disponibile în zilele de weekend sau sărbători legale.

Ce stații pot folosi pentru a călători de la Piatra Neamţ la Timişoara?

Puteți pleca din Piatra Neamţ la stații precum Piatra Neamț. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Timişoara la următoarele stații: Timișoara Est, Timișoara C.E.T., Timișoara Sud, Ronaț Triaj Gr. D și Timișoara Nord. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Piatra Neamţ și Timişoara. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

Câte călătorii de la Piatra Neamţ la Timişoara sunt în fiecare zi?

Dacă vreți să ajungeți de la Piatra Neamţ la Timişoara, puteți călători cu furnizori precum CFR Călători. Veți găsi un număr maxim de 25 plecări pe zi. În medie, sunt 17 plecări pe zi. Rezervați în avans pentru a vă asigura că va decurge fără probleme călătoria și că veți pleca la o oră care vă convine cel mai bine. Când călătoriți, puteți căuta călătorii directe sau alte rute care oferă legături și schimbări. În medie, sunt călătorii directe între Piatra Neamţ și Timişoara. Dacă nu vă deranjează să faceți o schimbare pe parcurs, puteți găsi mai multe opțiuni disponibile. De obicei există 17 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în funcție de perioada anului sau ziua săptămânii. Unii călători preferă rutele directe, mai ales dacă au valize grele sau sunt îngrijorați că vor pierde o legătură. Alții se bucură de flexibilitatea oferită de călătoriile de legătură. Orice preferați, Virail vă poate ajuta să găsiți opțiunile potrivite pentru dvs.

Inchide

Obțineți oferte gratuite și reduceri
când vă înregistrați

  • Omio 10% cashback

  • Booking.com 2% cashback

  • Rentalcars.com 10% reducere

  • Acces exclusiv la promoții și oferte speciale

Oferta expiră în
2
Zile
:
14
Ore
:
35
Minute
:
33
secunde
192 s-au înscris astăzi

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Vă abonăm...

Mulțumesc!
Am adăugat e-mailul dvs. la lista de asteptare.

Ceva n-a mers bine!

A apărut o eroare. Vă rugăm să încercați din nou peste un minut.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback