• Direct
  • Dus-Întors

Căutați cazare cu Booking.com

Gasiți un tren de la Ploieşti până la Cluj-Napoca Starting from 74 RON

flixbus
trenitalia
ouisncf
deutsche-bahn
blablacar
kayak

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Transport Tren

Mâine

Transport Tren

2 Zile

Rentalcars.com

Găsește o mașina ieftină in Cluj-Napoca

Călătoria de la Ploieşti la Cluj-Napoca cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Cluj-Napoca? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Cluj-Napoca, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Ploieşti la Cluj-Napoca cu trenul?

Prețurile biletelor de tren de la Ploieşti la Cluj-Napoca variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Rezervate în avans, cele mai ieftine bilete de tren de la Ploieşti la Cluj-Napoca vor costa 74 RON. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 101,15 RON. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.Ploieşti la Cluj-Napoca transport tren

Cel mai bun preț 74 RON
Durata călătoriei 12 h 13 min
Călătorii pe zi 67
Prima plecare 07:37
Ultima plecare 01:11
Distanța 275 km

Prețul biletului Ploieşti - Cluj-Napoca în fiecare zi

 
Azi
Mâine
În 2 zile
În 3 zile
În 4 zile
În 5 zile
În 6 zile
43,85 RON
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii
Detalii

Rezumatul traseului dupa train

Călătorii
67
Transportatori
1
Prețul minim
74 RON
Prețul maxim
171,60 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 9 h 43 min
Ploiești Vest - Cluj Napoca Est
09:38 - 19:21
77,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 24 min
Ploiești Vest - Cluj Napoca Est
22:25 - 08:01
77,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 14 h 15 min
Ploiești Vest - Cluj Napoca Est
00:01 - 09:46
77,45 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 7 h 27 min
Gral. Eremia Grigorescu - Cluj Napoca Est
01:11 - 17:44
78,55 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 11 h 29 min
Ploiești Vest - Cluj Napoca Est
00:46 - 13:17
79,50 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 32 min
Ploiești Est - Cluj Napoca Est
08:49 - 19:21
82,15 RON
CFR Călători-logo
CFR Călători
Durata: 10 h 48 min
Ploiești Vest - Cluj Napoca Est
18:57 - 08:09
82,55 RON

Cât timp va dura să merg de la Ploieşti la Cluj-Napoca cu trenul?

Pentru a ajunge mai repede de la Ploieşti la Cluj-Napoca, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Ploieşti și Cluj-Napoca vor termina călătoria în 8 h 18 min. În medie, vă va lua cam 12 h 13 min pentru a parcurge 276 km între Ploieşti și Cluj-Napoca.

Când sunt plecările de la Ploieşti la Cluj-Napoca?

Prima plecare zilnică de la Ploieşti la Cluj-Napoca este la 07:37, în timp ce ultima călătorie a zilei pornește la 01:11. Acestea sunt conform programelor standard pentru rute între Ploieşti și Cluj-Napoca. Totuși, calendarul diverșilor furnizori poate varia de la o zi la alta sau de la o lună la alta, prin urmare aceste plecări anume s-ar putea să nu fie disponibile în fiecare zi. Unii furnizori își pot schimba programul în zilele de sărbătoare legală și weekend sau în timpul lunilor de vară. Verificați datele călătoriei când vă faceți rezervarea.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Ploieşti la Cluj-Napoca?

În funcție de tipul de transport și de furnizorul pe care decideți să îl folosiți pentru călătoria dvs., veți putea pleca din Ploieşti de la următoarele stații: Ploiești Vest, Gral. Eremia Grigorescu, Ploiești Est și Ploiești Sud. Sosind la Cluj-Napoca, ruta dvs. va trece prin toate sau unele dintre următoarele stații: Cluj Napoca Est și Cluj Napoca. Nu toți furnizorii de transport deservesc fiecare stație, așadar verificați înainte pentru a vedea exact unde vă duce ruta dvs. S-ar putea să trebuiască să folosiți o altă formă de transport pentru a ajunge de la o stație la alta sau la destinația dvs. finală atunci când ajungeți în Cluj-Napoca.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Ploieşti la Cluj-Napoca?

În medie, sunt 67 plecări zilnice de la Ploieşti la Cluj-Napoca. Totuși, s-ar putea să fie mai multe sau mai puține în diferite zile. Calendarele furnizorilor se pot schimba în anumite zile ale săptămânii sau de sărbătorile publice, iar multe variază și în anumite perioade ale anului. Unii furnizori își schimbă programul în sezonul de vară, de exemplu. În perioadele foarte aglomerate, pot exista până la 77 de plecări în fiecare zi. Furnizorii care care călătoresc pe această rută includ CFR Călători și fiecare funcționează conform propriului program specific. În calitate de călător, poate preferați o călătorie directă sau poate nu vă deranjează să faceți schimbări și legături. Dacă aveți valize grele, o călătorie directă poate fi cea mai bună; altfel, s-ar putea să reușiți să economisiți bani și să vă bucurați de mai multă flexibilitate făcând o schimbare pe parcurs. În fiecare zi, sunt în medie 7 plecări de la Ploieşti care merg direct la Cluj-Napoca. Există 60 călătorii cu una sau mai multe schimbări