Tren Ploieşti - Piatra Neamţ prețuri de la 4,40 lei

Începe de la
4,40 lei
Descoperă

Ploieşti la Piatra Neamţ de la tren

Călătoria de la Ploieşti la Piatra Neamţ de la tren este de 220,3 km și durează 5 ore 41 min.. Există 8 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 02:43 și ultima la 22:11. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Piatra Neamţ cu tren pentru doar 4,40 lei sau până la 86,10 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,40 lei.

Cel mai mic pret4,40 lei
Durata călătoriei5 ore 41 min.
Conexiune pe zi8
Cel mai mic pret4,40 lei
Cel mai mare preț86,10 lei
Prima Plecare02:43
Ultima Plecare22:11
Distanţă220,3 km
PlecarePloieşti
SosirePiatra Neamţ
TransportatoriTransferoviar Calatori, CFR Calatori

Tren Bilete de la Ploieşti la Piatra Neamţ

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătorie rapidă și ușoară de la Ploieşti la Piatra Neamţ cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Piatra Neamţ? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Piatra Neamţ, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cum pot găsi cele mai ieftine bilete de tren pentru a ajunge de la Ploieşti la Piatra Neamţ?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Ploieşti la Piatra Neamţ. Însă în medie veți plăti în jur de 54,82 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,40 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Prețurile biletelor de tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ variază în funcție de o varietate de factori, inclusiv cu cât timp înainte faceți rezervarea, datele călătoriei și tipul de transport pe care vreți să îl folosiți. Pe anumite rute, ar putea fi disponibile clase diferite, ceea ce va afecta, de asemenea, prețul. Prețul mediu al unui bilet de tren este aproximativ 54,82 lei. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să rezervați cu cât mai mult timp în avans și să fiți atent la opțiunile cu cost redus, cum ar fi biletele nerambursabile sau călătoriile în afara orelor de vârf. Rețineți că unii furnizori nu oferă rambursări sau modificări la biletele lor cu prețuri mai mici, așadar este recomandabil să verificați înainte de finalizarea tranzacției.

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Ploieşti la Piatra Neamţ cu trenul?

Timpul mediul de călătorie este 5 ore 41 min.. Atât durează să traversați 220,3 km de la Ploieşti la Piatra Neamţ. Când planificați o călătorie, rețineți că întârzierile sunt o posibilitate. Din cauza unor evenimente neplanificate, călătoria dvs. de la Ploieşti la Piatra Neamţ ar putea să dureze mai mult de 5 ore 41 min.. Pentru a ajunge mai repede de la Ploieşti la Piatra Neamţ, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Ploieşti și Piatra Neamţ vor termina călătoria în 2 ore 54 min.. În medie, vă va lua cam 5 ore 41 min. pentru a parcurge 220,3 km între Ploieşti și Piatra Neamţ.

Ce stații pot să folosesc pe ruta de la Ploieşti la Piatra Neamţ?

În Ploieşti, stațiile de plecare includ . Când veți sosi în Piatra Neamţ, s-ar putea să reușiți să coborâți la stații precum . Rețineți însă că stațiile exacte deservite pe fiecare rută pot varia. Furnizori diferiți pot pleca și sosi la stații diferite. Mai mult, dacă veți călători cu un serviciu expres, numărul stațiilor poate fi limitat, iar stațiile exacte deservite pe o anumită rută pot varia în diferitele momente ale zilei sau zile ale săptămânii. Verificați în avans pentru a vă asigura că plecați de la/sosiți la o stație care este convenabilă pentru călătoria dvs.

De câte ori pe zi se efectuează plecări din Ploieşti spre Piatra Neamţ?

Ruta de la Ploieşti la Piatra Neamţ este deservită de furnizori care includ . De la această listă de furnizori de transport, există până la plecări în fiecare zi. Totuși, acest număr va varia. În medie, călătoriile pornesc de la Ploieşti de 8 ori pe zi. Acest număr include toți furnizorii de transport care deservesc ruta. Când călătoriți de la Ploieşti la Piatra Neamţ, puteți alege să folosiți o rută indirectă care presupune legături. Dacă preferați să nu faceți asta, veți găsi o medie de 2 călătorii directe în fiecare zi. Totuși, rutele indirecte deschid mai multe posibilități pentru călătorii flexibili. În medie, sunt 6 călătorii cu una sau mai multe schimbări în fiecare zi. Toate aceste numere sunt medii. Ele pot varia ușor în funcție de ziua săptămânii, anotimpul anului, festivalurile locale și alți factori. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Piatra Neamţ. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ploieşti la Piatra Neamţ

Bilete ieftine de tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Piatra Neamţ.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Piatra Neamţ, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Piatra Neamţ.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ploieşti la Piatra Neamţ

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Prețul pe măsură ce se apropie data plecării

Companiile de tren pot percepe prețuri mai mari pentru bilete pe măsură ce se apropie data plecării. Prețurile din următoarele zile pot varia de la aproximativ 1,12 lei la 22,04 lei, dar pot fi modificate. Sfatul nostru este să rezervați cât mai devreme posibil pentru a economisi până la 95% în călătoria dvs.!

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Piatra Neamţ

Cele mai ieftine bilete de tren Ploieşti - Piatra Neamţ pot fi găsite până la 4,30 lei dacă aveți noroc sau 58,50 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 77,11 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Piatra Neamţ cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Piatra Neamţ, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Astra Trans Carpatic de la Ploieşti la Piatra Neamţ
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ploieşti la Piatra Neamţ cu train.
Facilităţi Transferoviar Calatori CFR Calatori Astra Trans Carpatic
luggage Bagaje check check cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check
bicycle Bicicleta check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check
quiet_zone Zona de liniste cross check cross
wifi Wifi cross check cross
power_sockets Prize cross check cross
accessibility Accesibilitate cross check cross
air_con Aer condiționat cross check cross

Ploieşti la Piatra Neamţ Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
15.42kg
Autobuz
16.52kg
Zbor
44.06kg
Mașină
35.25kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ploieşti la Piatra Neamţ cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ploieşti și Piatra Neamţ sunt 15.42kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ploieşti și Piatra Neamţ? Luând trenul între Ploieşti și Piatra Neamţ veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 28.64kg față de un zbor, 1.1kg față de autobuz și 19.83kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Un bilet de tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ este de 54,82 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,40 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Piatra Neamţ este de 4,40 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Piatra Neamţ cu tren?
Distanța între Ploieşti și Piatra Neamţ este de 220,3 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ploieşti și Piatra Neamţ?
Călătoria de la Ploieşti la Piatra Neamţ durează în medie 5 ore 41 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 2 ore 54 min..
Ce companii operează de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Ruta Ploieşti - Piatra Neamţ este acoperită de 2 operator(i). Puteți găsi pe Virail, Transferoviar Calatori, CFR Calatori și Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Ruta de la Ploieşti la Piatra Neamţ are în medie 8 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Primul tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ pleacă la orele 02:43. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Ultimul tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ pleacă la orele 22:11. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,40 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Există în medie 2 de la Ploieşti pentru a merge la Piatra Neamţ.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ploieşti și Piatra Neamţ?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ploieşti și Piatra Neamţ este 2 ore 54 min..
Există un tren direct de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Da, există un tren direct între Ploieşti și Piatra Neamţ.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ?
Călătoria cu tren de la Ploieşti la Piatra Neamţ creează 15.42kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Piatra Neamţ

Rute asemănătoare

Alte rute populare