Tren Ploieşti - Vereşti prețuri de la 4,45 lei

Începe de la
4,45 lei
Descoperă

Ploieşti la Vereşti de la tren

Călătoria de la Ploieşti la Vereşti de la tren este de 296,73 km și durează 9 ore 29 min.. Există 12 conexiuni pe zi, cu prima plecare la 04:18 și ultima la 22:11. Este posibil să călătoriți de la Ploieşti la Vereşti cu tren pentru doar 4,45 lei sau până la 133,40 lei. Cel mai bun preț pentru această călătorie este 4,45 lei.

Cel mai mic pret4,45 lei
Durata călătoriei9 ore 29 min.
Conexiune pe zi12
Cel mai mic pret4,45 lei
Cel mai mare preț133,40 lei
Prima Plecare04:18
Ultima Plecare22:11
Distanţă296,73 km
PlecarePloieşti
SosireVereşti
TransportatoriCFR Calatori, Regio CalatoriDetalii

Tren Bilete de la Ploieşti la Vereşti

Data plecării
duminică, 10 dec. 2023

Călătoria dvs. de la Ploieşti la Vereşti cu Virail

Instrumentul de căutare al Virail vă va furniza opțiunile de care aveți nevoie atunci când vreți să mergeți de la Ploieşti la Vereşti. Tot ce trebuie să faceți este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să ne lăsați pe noi să ne ocupăm de toate celelalte. Motorul nostru face munca grea, căutând între mii de rute oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă arăta opțiuni pentru călătoria cu trenul, autobuzul, avionul sau mașina folosită în comun. Puteți filtra rezultatele după nevoile dvs. Există câteva opțiuni de filtrare, inclusiv după preț, călătorie dus sau dus-întors, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei sau numărul de legături. Curând veți găsi cea mai bună alegere pentru călătoria dvs. Când veți fi gata, Virail vă va transfera la site-ul furnizorului pentru a finaliza rezervarea. Indiferent unde mergeți, ajungeți acolo cu Virail.

Cum pot obține cele mai ieftine bilete de tren pentru a călători de la Ploieşti la Vereşti?

Prețurile vor varia când călătoriți de la Ploieşti la Vereşti. Însă în medie veți plăti în jur de 66,99 lei pentru un bilet de tren. Puteți găsi bilete de tren la prețuri mici chiar și de 4,45 lei, dar acest lucru poate necesita o oarecare flexibilitate cu planurile dvs. de călătorie. Dacă sunteți în căutarea unui preț mic, s-ar putea să fie nevoie să vă pregătiți să petreceți mai mult timp în tranzit. De asemenea, puteți găsi adesea bilete de tren mai ieftine în anumite momente ale zilei sau în anumite zile ale săptămânii. Desigur, prețurile biletelor se modifică adesea și în timpul anului; așteptați-vă să plătiți mai mult în vârful de sezon. Pentru cele mai mici prețuri, de obicei cel mai bine este să vă faceți rezervarea în avans. Însă aveți grijă, deoarece mulți furnizori nu oferă rambursări sau schimburi pentru cele mai ieftine bilete de tren ale lor.
Din păcate, nu s-a găsit niciun preț pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Vereşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți rezultate.
Când călătoriți de la Ploieşti la Vereşti, vă puteți aștepta să plătiți în medie aproximativ 66,99 lei. Unele forme de transport sunt mai ieftine decât altele, iar prețurile vor varia în funcție de momentul zilei, ziua săptămânii, anotimpul și alți factori. Pentru cele mai ieftine bilete de tren, faceți rezervarea cu mult timp în avans. Dacă puteți, călătoriți într-un moment din afara vârfului, deoarece biletele de tren vor fi adesea reduse. De asemenea, s-a putea să economisiți bani rezervând o călătorie de legătură în locul unei rute directe. Aveți grijă să verificați condițiile biletului înainte de a rezerva, căci uneori biletele de tren mai ieftine nu pot fi schimbate sau rambursate. Folosiți Virail pentru a vă verifica opțiunile înainte de a rezerva, pentru a vă asigura că veți găsi cel mai mic preț pentru călătoria dvs.

Cât timp va dura să merg de la Ploieşti la Vereşti cu trenul?

Distanța dintre Ploieşti și Vereşti este aproximativ 296,73 km. În general, va dura în jur de 9 ore 29 min. să faceți călătoria între cele două orașe. Totuși, este important să rețineți că timpii de călătorie pot varia în funcție de câțiva factori, inclusiv condițiile meteo sezoniere, evenimentele locale sau abaterile. Aveți acest lucru în vedere dacă intenționați să faceți o legătură mai târziu și planificați întotdeauna în consecință. Pentru a ajunge mai repede de la Ploieşti la Vereşti, aveți în vedere căutarea unui serviciu expres care face mai puține opriri pe drum. Invers, o rută de legătură poate, în unele împrejurări, să fie mai rapidă decât o călătorie directă. Cele mai rapide rute între Ploieşti și Vereşti vor termina călătoria în 3 ore 58 min.. În medie, vă va lua cam 9 ore 29 min. pentru a parcurge 296,73 km între Ploieşti și Vereşti.

Când călătoresc de la Ploieşti la Vereşti cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Există diverse opțiuni dintre care puteți alege când călătoriți între Ploieşti și Vereşti. Vă puteți începe călătoria în Ploieşti la stații precum . Acestea se leagă de stații care includ din Vereşti. S-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din cele două locații. Unii furnizori vor deservi numai câteva stații și s-ar putea ca după după sosire să fiți nevoit să călătoriți de la o stație la alta în același oraș pentru a ajunge la destinația dvs. finală. Virail vă va arăta atât toate rutele directe, cât și eventualele servicii de legătură pe care le puteți alege pentru a ajunge de la Ploieşti la Vereşti.

Câte călătorii zilnice există de la Ploieşti la Vereşti?

Veți putea să călătoriți de la Ploieşti la Vereşti folosind companii precum . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 12 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Ploieşti la Vereşti folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Ploieşti la Vereşti în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 8 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii. Din păcate, nu s-a găsit nicio legătură pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Vereşti. Selectarea unui nou oraș de plecare sau sosire, fără a vă modifica dramatic itinerarul, ar putea să vă ajute să găsiți legături.

Afișează descrierea completăAscunde descrierea completă

Comparați prețurile și biletele de la Ploieşti la Vereşti

Bilete ieftine de tren de la Ploieşti la Vereşti
Ești în căutarea celei mai bune oferte pentru un bilet de tren pentru călătoria ta? Iată 4 metode de a obține bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Vereşti.

Rezervă în avans și economisește.

Dacă căutați cea mai bună ofertă pentru călătoria dvs. de la Ploieşti la Vereşti, rezervarea biletelor de tren în avans este un mod excelent de a economisi bani, dar țineți cont că biletele în avans de obicei nu sunt disponibile decât cu 3 luni înainte de data călătoriei dvs.

Rămâi flexibil cu timpul tău de călătorie și explorează călătoriile în afara orelor de vârf.

Planificarea călătoriilor tale în afara orelor de vârf nu doar că înseamnă că vei putea evita aglomerația, dar te poate ajuta și să economisești bani. Fiind flexibil cu programul tău și luând în considerare rute sau orare alternative va avea un impact semnificativ asupra sumei de bani pe care o cheltuiești pentru a ajunge de la Ploieşti la Vereşti.

Verifică întotdeauna ofertele speciale

Verificarea celor mai recente oferte vă poate ajuta să economisiți o mulțime de bani. Asigură-te să dedici timp suficient pentru a căuta și a compara prețurile pentru a primi cea mai bună ofertă pe bilet. Profită de tarife speciale pentru copii, tineri și seniori, precum și de reduceri pentru grupuri.

Deblochează potențialul trenurilor mai lente sau al trenurilor de legătură.

Dacă plănuiești o excursie cu un orar flexibil, de ce să nu optezi pentru traseul pitoresc? Luând trenuri mai lente sau cu mai multe conectiuni, s-ar putea să economisești bani la bilet - cu siguranță merită luat în considerare dacă se încadrează în programul tău.

Arată bilete de

Cel mai bun moment pentru a rezerva călătorii de la Ploieşti la Vereşti

Sfat Virail Pro ✌: Rezervarea cu 10 zile în avans economisiți în medie 10%

Cel mai bun moment pentru a rezerva bilete de tren ieftine de la Ploieşti la Vereşti

Cele mai ieftine bilete de tren Ploieşti - Vereşti pot fi găsite până la 4,45 lei dacă aveți noroc sau 51,89 lei în medie. Cel mai scump bilet poate costa până la 90,54 lei.

Găsiți cea mai bună zi pentru a călători la Vereşti cu trenul

Când călătoriți cu trenul către Vereşti, dacă doriți să evitați aglomerația, puteți verifica cât de des călătoresc clienții noștri în următoarele 30 de zile folosind graficul de mai jos. În medie, orele de vârf pentru călătorie sunt între 6:30 și 9:00 dimineața sau între 16:00 și 19:00 seara. Vă rugăm să țineți cont de acest lucru atunci când călătoriți la punctul dvs. de plecare, deoarece este posibil să aveți nevoie de ceva timp suplimentar pentru a ajunge, în special în orașele mari!

Transportatorii pe această rută

Aflați mai multe despre transportatorii de pe această rută.

CFR Călători este operatorul național de transport feroviar de călători din România. Este o filială a companiei de stat CFR SA, care administrează infrastructura feroviară a țării. CFR Calatori oferă o gamă largă de servicii de trenuri de călători, atât pe plan intern, cât și internațional, cuprinzând trenuri de mare viteză, regionale și de noapte. CFR Calatori joacă un rol crucial în conectarea marilor orașe și localități ale României, precum și în oferirea de opțiuni de transport pentru turiștii care vizitează țara.

Transferoviar Calatori este o companie feroviara romaneasca care furnizeaza servicii de transport persoane. A fost înființată în 2010 și are sediul în București. Compania operează trenuri regionale și interurbane, care conectează marile orașe și sate din România. Serviciile principale furnizate de CFR includ rute cum ar fi București Nord spre Ploiești Sud, Buzău și Galați, precum și București Nord către Târgoviște. Serviciile suplimentare acoperă rute precum Cluj Napoca către Aghires, Oradea și Brașov.

Servicii la bord CFR Calatori, Regio Calatori și Transferoviar Calatori de la Ploieşti la Vereşti
Comparați serviciile de la bord când călătoriți de la Ploieşti la Vereşti cu train.
Facilităţi CFR Calatori Regio Calatori Transferoviar Calatori Softrans Astra Trans Carpatic
quiet_zone Zona de liniste check cross cross cross cross
wifi Wifi check cross cross cross cross
power_sockets Prize check cross cross cross cross
luggage Bagaje check cross check cross cross
accessibility Accesibilitate check cross cross cross cross
food_and_drink Mancare si bautura check check check check check
air_con Aer condiționat check cross cross cross cross
bicycle Bicicleta check check check check check
sleeper_couchette Vagon de dormit check check check check check

Ploieşti la Vereşti Emisii de CO2 prin Tren

Ecology
Tren
20.77kg
Autobuz
22.25kg
Zbor
59.35kg
Mașină
47.48kg
Care sunt emisiile de CO2 de la Ploieşti la Vereşti cu trenul? Emisiile de CO2 la calatoria cu trenul între Ploieşti și Vereşti sunt 20.77kg.
Cât de mult reduc poluarea aerului luând trenul între Ploieşti și Vereşti? Luând trenul între Ploieşti și Vereşti veți reduce volumul de emisii de CO2 cu 38.58kg față de un zbor, 1.48kg față de autobuz și 26.71kg față de folosirea unei mașini.

întrebări frecvente

Cât costă un bilet de tren de la Ploieşti la Vereşti?
Un bilet de tren de la Ploieşti la Vereşti este de 66,99 lei. Cu toate acestea, prețul variază în funcție de cât de devreme cumpărați și dacă este o perioadă aglomerată. Le găsiți ocazional la un pret minim de 4,45 lei.
Care este cel mai ieftin bilet de tren de la Ploieşti la Vereşti?
Cel mai ieftin bilet de tren pe care îl puteți obține de la Ploieşti la Vereşti este de 4,45 lei. Vă recomandăm să rezervați cât mai devreme posibil și în afara orelor de vârf pentru a obține cel mai ieftin bilet posibil.
Care este distanța dintre Ploieşti și Vereşti cu tren?
Distanța între Ploieşti și Vereşti este de 296,73 km.
Cât durează călătoria cu tren între Ploieşti și Vereşti?
Călătoria de la Ploieşti la Vereşti durează în medie 9 ore 29 min.. Cu toate acestea, cea mai rapidă opțiune durează 3 ore 58 min..
Ce companii operează de la Ploieşti la Vereşti?
Ruta Ploieşti - Vereşti este acoperită de 4 operator(i). Puteți găsi pe Virail, CFR Calatori, Regio Calatori, Transferoviar Calatori, Softrans și Astra Trans Carpatic ce oferă servicii pe această rută.
Câte conexiuni de tren pe zi trec de la Ploieşti la Vereşti?
Ruta de la Ploieşti la Vereşti are în medie 12 conexiuni pe zi.
La ce oră pleace primul tren de la Ploieşti la Vereşti?
Primul tren de la Ploieşti la Vereşti pleacă la orele 04:18. Cu toate acestea, verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate fi diferită.
La ce oră pleacă ultimul tren de la Ploieşti la Vereşti?
Ultimul tren de la Ploieşti la Vereşti pleacă la orele 22:11. Cu toate acestea, vă recomandăm să verificați cu noi programul în ziua în care doriți să plecați, deoarece ora poate să difere.
Ar trebui să îmi rezerv biletul în avans de la Ploieşti la Vereşti?
Dacă puteți, vă recomandăm să vă rezervați biletul cât mai devreme posibil pentru a vă asigura că obțineți un preț mai bun. Cel mai ieftin bilet de tren pe care l-am găsit este 4,45 lei, dar prețul poate varia în funcție de cerere.
Câte conexiuni directe merg de la Ploieşti la Vereşti?
Există în medie 4 de la Ploieşti pentru a merge la Vereşti.
Care este cea mai rapidă călătorie de tren între Ploieşti și Vereşti?
Cea mai rapidă călătorie cu tren între Ploieşti și Vereşti este 3 ore 58 min..
Există un tren direct de la Ploieşti la Vereşti?
Da, există un tren direct între Ploieşti și Vereşti.
Care sunt emisiile de CO2 pentru tren de la Ploieşti la Vereşti?
Călătoria cu tren de la Ploieşti la Vereşti creează 20.77kg emisii de CO2.

Treceți local de la Ploieşti

Rute populare

Escapade de weekend de la Ploieşti

Rute internaționale din Ploieşti și zonele din apropiere

Alte destinații de la Ploieşti

Principalele rute spre Vereşti

Rute asemănătoare

Alte rute populare