Gasiți un tren de la Ploieşti până la Vereşti

Începe de la
62,63 RON
Descoperă
Partenerii noștri Cel mai bun mod de a găsi și compara bilete pentru trenuri, autobuze, carpool și avioane. Lucrăm cu peste 100 de parteneri pentru a vă oferi cele mai bune prețuri de pe piață.
references references references references references references references references references references

Găsește cel mai ieftin bilet pentru călătoria ta

Transport Tren

Azi

Descoperă
Transport Tren

Mâine

Descoperă
Transport Tren

2 Zile

Descoperă

Ajungeți de la Ploieşti la Vereşti cu Virail

Care este cea mai bună modalitate de a ajunge de la Ploieşti la Vereşti? Dacă nu sunteți sigur, nu vă faceți griji - Virail vă poate ajuta. Singurul lucru pe care îl aveți de făcut este să introduceți datele călătoriei dvs. planificate și să lăsați instrumentul puternic de căutare al Virail să se ocupe de restul. Vom analiza rutele oferite de partenerii noștri de călătorii de încredere pentru a vă da toate opțiunile disponibile. Indiferent dacă vreți să călătoriți cu avionul, trenul, autobuzul, mașina folosită în comun sau altceva, vă vom găsi soluția ideală. Vă puteți filtra rezultatele în funcție de preț, ora plecării sau sosirii, durata călătoriei, numărul de legături, călătorie dus sau dus-întors - orice vreți. Virail vă va oferi o imagine clară și completă a modului în care să ajungeți de la Ploieşti la Vereşti, apoi vă va transfera la site-ul furnizorului ales pentru a vă finaliza rezervarea.

Cât costă să ajung de la Ploieşti la Vereşti cu trenul?

Cele mai ieftine bilete de tren de la Ploieşti la Vereşti costă 62,63 RON. În medie, vă puteți aștepta să cheltuiți în jur de 96,95 RON pentru biletul dvs. de tren. Virail vă va ajuta să găsiți o călătorie care se potrivește bugetului dvs. Vă puteți aștepta ca prețurile să varieze între diverși furnizori de călătorii și mijloace de transport; adesea, călătoriile mai rapide vor costa mai mult decât rutele mai încete. Dacă datele călătoriei dvs. sunt flexibile, s-ar putea să reușiți să găsiți bilete de tren mai ieftine, deoarece prețurile pot fluctua puțin de la o zi la alta. De asemenea, puteți găsi prețuri mai mici rezervând în anumite momente ale zilei, evitând traficul la orele de vârf. Un alt sfat pentru călătorii cu un buget restrâns este să căutați călătorii de legătură. Uneori poate fi mai ieftin să faceți o schimbare sau două pe parcurs, în loc să călătoriți pe o rută directă de la Ploieşti la Vereşti.Ploieşti la Vereşti transport tren

Cel mai bun preț 62,63 RON
Durata călătoriei 6 h 11 min
Călătorii pe zi 17
Prima plecare 08:49
Ultima plecare 02:13
Distanța 296 km
Plecare Ploieşti
Sosire Vereşti
Transportatori Infofer, CFR Călători,

Rezumatul traseului dupa Trenuri

Călătorii
17
Transportatori
3
Prețul minim
62,63 RON
Prețul maxim
126,71 RON

Ploieşti - Vereşti

Lunar

Cele mai bune prețuri pentru luna respectivă

Cât timp îmi va lua să călătoresc de la Ploieşti la Vereşti cu trenul?

Călătoria între Ploieşti și Vereşti cu trenul durează de obicei 6 h 11 min pentru a acoperi o distanță de 297 km. Cea mai scurtă călătorie de la Ploieşti la Vereşti vă va duce 4 h 49 min. Rețineți, ca întotdeauna, că acest timp nu include eventualele întârzieri care ar putea avea loc din cauza condițiilor meteo, a construcțiilor sau a unor abateri și întreruperi neașteptate. Dacă este prioritate pentru dvs. să sosiți repede la Vereşti, căutați servicii expres sau fără oprire. De asemenea, puteți constata că o rută de legătură ajunge mai repede la destinația dvs. decât unele călătorii directe. Virail vă va permite să explorați toate opțiunile și să luați o decizie care corespunde nevoilor dvs.

Când sunt plecările de la Ploieşti la Vereşti?

În general, prima plecare a zilei din Ploieşti va fi la 08:49, iar ultima plecare va fi la 02:13. Totuși, este important să rețineți că acestea sunt informații generale, iar acești timpi de călătorie nu sunt neapărat disponibili în fiecare zi. Calendarul fiecărui furnizor de pe ruta de la Ploieşti la Vereşti se poate modifica de la o zi la alta sau de la o lună la alta. În special, mulți furnizori oferă programe diferite în zilele de sărbătoare și weekend. Sărbătorile legale, evenimentele locale și calendarele sezoniere pot, de asemenea, să cauzeze modificarea programelor.

Când călătoresc de la Ploieşti la Vereşti cu trenul, ce stații pot să folosesc?

Puteți pleca din Ploieşti la stații precum Ploiești Sud, Ploiești Est și Ploiești Vest. La finalul călătoriei, veți putea sosi în Vereşti la următoarele stații: Verești. Unele dintre aceste stații pot fi deservite numai de anumiți furnizori de călătorii. Din acest motiv, s-ar putea să nu existe o legătură directă între toate stațiile din Ploieşti și Vereşti. Planificați-vă cu atenție călătoria, deoarece s-ar putea să fie nevoie să faceți o altă legătură înainte de plecare sau după sosire.

De câte ori pe zi se desfășoară călătoriile de la Ploieşti la Vereşti?

Veți putea să călătoriți de la Ploieşti la Vereşti folosind companii precum Infofer, CFR Călători și . Împreună, acești furnizori oferă o medie de 17 călătorii în fiecare zi. Această cifră medie s-ar putea să nu reflecte neapărat datele de călătorie alese de dvs. În anumite zile ale săptămânii, ar putea fi disponibile mai multe sau mai puține călătorii. În perioadele cele mai aglomerate, vor fi disponibile până la 19 plecări într-o singură zi. Puteți alege să călătoriți de la Ploieşti la Vereşti folosind atât rute directe, cât și indirecte. Aceste opțiuni vă vor ajuta să găsiți o călătorie care corespunde bugetului dvs., perioadei de timp și circumstanțelor călătoriei dvs. Există, în medie, 4 legături directe de la Ploieşti la Vereşti în fiecare zi. Legăturile indirecte adaugă mai multe posibilități, dându-vă o flexibilitate suplimentară când călătoriți. Într-o zi obișnuită, veți găsi 13 călătorii cu cel puțin o schimbare. Aceste cifre pot varia în anumite perioade ale anului, iar unele rute s-ar putea să nu funcționeze în fiecare zi a săptămânii.

Inchide
Logo
authentication

Conectați-vă sau creați un cont

Conectați-vă la Virail pentru a obține oferte exclusive de călătorie

Înregistrându-vă, sunteți de acord cu termenii și condițiile noastre. Puteți găsi mai multe informații in pagina Note legale

Inchide

Oferte

Booking.com

2% cashback